Terugblik Future of Robotics Event 2021

Terugblik Future of Robotics Event 2021

Op 8 en 16 november vond het Future of Robotics Event plaats voor de relaties van ABB Robotics Benelux. Bijzonder aan deze keer was de locatie: het evenementenschip Blue Rhapsody. Dit imposante schip legde voor de Nederlandse klanten eerst aan in Drimmelen en op 16 november was Gent de aanlegplaats in België.

Onder leiding van moderator Claire Schuyffel vonden na de opening drie technieksessies plaats aan een grote tafel op het podium. Niet alleen met ABB-specialisten, maar ook met inbreng van externe klanten werden de laatste robotica-inzichten aan tafel besproken en bediscussieerd met het publiek. Aan de orde kwamen onderwerpen als toepassingen voor collaboratieve robots (cobots), robotveiligheid en tools daarvoor zoals RobotStudio en tenslotte Life Cycle Management en digitale services om de productie(output) veilig te stellen.

Daarnaast kon er tijdens de lunch en tevens korte cruise rondom de Biesbosch respectievelijk in de haven van Gent uitgebreid bijgepraat worden en waren er demo’s van diverse robotcels die voor deze gelegenheid aan boord werden gehesen.

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp