ABB Robotics groots aanwezig tijdens TechniShow in Jaarbeurs

ABB Robotics groots aanwezig tijdens TechniShow in Jaarbeurs

Na diverse keren uitstel als gevolg van de pandemie vond na ruim vier jaar de TechniShow weer plaats. De Jaarbeurs Utrecht was van 30 augustus tot en met 2 september 2022 het decor voor een nieuwe editie van deze vakbeurs. ABB Robotics was wederom van de partij.

Op ruim 160 m2 standoppervlakte werden bezoekers aan het begin van hal 7 welkom geheten op de ABB-stand. Zij konden applicaties van een ruim aanbod van robotcels aanschouwen, uitleg krijgen en bij diverse robotcels ook, met bijvoorbeeld de Teach Pendants, het gebruiksgemak zelf ervaren.

Cobotstand

Naast de hoofdstand was er een kleinere stand waarop enkele cobots met demo-applicaties werden getoond, zoals de GoFa en de YuMi. Renaat Mondelaers van ABB mocht tevens enkele awards van het gebruikersplatform Qviro in ontvangst nemen voor deze cobots.

Partneravond

Op de donderdagavond - met de verlengde openingstijden van de beurs - waren diverse systeemintegratoren aanwezig vanuit het partnerprogramma van ABB. Onder het genot van een hapje en een drankje en de muziek van DJ Jochen, collega en amateur-DJ in zijn vrije tijd, werd er bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.  

Bekijk ook de korte film als beursimpressie en de fotocollage hieronder.

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp