Tar du el-sikkerhet på alvor?

Med TVOC-2 lysbuevakt reduseres faren for skade på mennesker og utstyr.

Arc Guard System™ – TVOC-2
Arc Guard System™ – TVOC-2

Med TVOC-2 lysbuevakt installert i tavlefelt, vil systemet sørge for rask utkobling av berørte brytere og dermed reduseres faren for skade på mennesker og utstyr. Systemet er fleksibelt, enkelt og pålitelig, og er sertifisert i henhold til SIL 2.

Lysbuevakt

Hver dag blir hundrevis av mennesker alvorlig skadet eller dør på grunn av lysbueulykker. Dette er en av de hyppigste årsakene til el-ulykker globalt og ikke bare i land med lav sikkerhetsstandard. Derfor blir forskrifter og krav til el-sikkerhet stadig viktigere. Risikoen for lysbueulykker kan reduseres ved riktig utforming av systemer (mekanisk og elektrisk) og rutiner for arbeid med elektrisk utstyr.

Basert på den velutprøvde lysbuevakten TVOC introduserer ABB den nye generasjonen TVOC-2 med flere og forbedrede funksjoner. Systemet fokuserer på pålitelighet, fleksibilitet og enkelhet. Med SIL 2 godkjenning er TVOC-2 godkjent for dagens applikasjoner og morgendagens behov. ABB har over 35 års erfaring med det anerkjente TVOC/Arc Guard System™ og er markedsleder i segmentet.

Med TVOC-2 skal ABB aktivt spre denne sikkerhetstenkningen i hele verden. Sensorer overvåker tavlefelt, og hvis det detekteres lysbuer, vil lysbuevakten sørge for rask utkobling av berørte brytere og dermed redusere skadeomfanget.

Fordeler

Pålitelighet
- Sertifisert i henhold til SIL 2
- Over 35 års erfaring med lysbuevakt
- Prekalibrerte optiske sensorer

Fleksibilitet
- Operatørpanel kan monteres på tavledør
- Utvidbar opp til 30 optiske sensorer
- Konfigurerbart system i henhold til ulike behov

Enkelhet
- Brukervennlig oppstartsmeny
- Monteres på DIN-skinne eller montasjeplate
- Systemet er enkelt å utvide ved behov

Noen elnr:
4116451 LYSBUEVAKT TVOC-2
4116461 DETEKTOR TVOC-2-DP2 2M
4116462 DETEKTOR TVOC-2-DP4 4M

1/1

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp