Bestselgere Installasjonsprodukter

Rask og enkel montasje og kvalitet som synes

Installasjonsprodukter fra ABB er designet for å være kompatible med hverandre og er egnet for alle applikasjoner, fra private hjem til hoteller, kontorer og offentlige bygg. Nedenfor har vi beskrevet noen produktområder. Vil du se vårt bestselgende produktutvalg ta en titt i kapitelet om installasjonsprodukter i vår bestselgerkatalog.

Jussi serien har tidløst design i god kvalitet som bevarer fargen i år etter år
Jussi serien har tidløst design i god kvalitet som bevarer fargen i år etter år

Jussi serien – Kvalitet som tåler daglig bruk år etter år!
Ønsker du et mykt og tidløst design kan du velge Jussi-serien som passer til innredninger av mange ulike typer. Den hvite og silkematte overflaten er lett å holde ren. Materialet er av høy kvalitet og tåler daglig bruk år etter år. Og skulle du få lyst til å fornye deg kan du bytte rammer til IMPRESSIVO serien. Denne serien gir mange valgmuligheter innen farge og design. I Jussi serien finner du alle basisfunksjoner som brytere, stikkontakter, tele/data, dimmere, bevegelsesmeldere mm.

Rask og enkel installasjon med stikkontakter i vår tidløse Jussi serie
Rask og enkel installasjon med stikkontakter i vår tidløse Jussi serie
Impressivo leveres i mange farger og materialer - her i sort matt
Impressivo leveres i mange farger og materialer - her i sort matt

IMPRESSIVO® - Kvalitet som synes!
Denne serien har et stilrent design som passer til moderne farger i alle hjem. Produktene holder på fargen og glansen i årevis. De er av høyeste kvalitet og er raske å installere.

Raskt - Spar tid og penger
Stikkontaktene og bryterne i Impressivo serien er konstruert med smarte hurtigkoblinger som reduserer montasjetiden og sikrer korrekt tilkobling. Bryterne leveres uten rammer, dermed spares tid på demontering før installasjon. Dette gir frihet ved valg av en av våre mange typer rammer i tillegg reduseres svinn. Bra for dere og miljøet. 

Med dimmere kan du skape god stemning
Med dimmere kan du skape god stemning

Skap god stemning med dimmere
Enten du trenger fullt lys til husvasken, eller god stemning til middagsselskapet så kan dimmere fra ABB gjøre jobben. Vi har mange dimmere å velge mellom, for både gløde-, halogenlamper og LED med vriknapp eller touch. Alle dimmere er tilpasset standard veggboks og passer i Jussi og RS16 systemer.

Bevegelsesmeldere lyser akkurat når du trenger det
Bevegelsesmeldere lyser akkurat når du trenger det

Bevegelsesmeldere – Praktisk, trygt og komfortabelt
Hvorfor bruke lys når det ikke er nødvendig, eller kjøre inn i en mørk innkjørsel når det føles ubehagelig? Med bevegelsesmeldere fra ABB løser du enkelt disse situasjonene. Vi har bevegelsesmeldere for mange ulike bruksområder, til både innendørs og utendørs bruk. Du vil alltid kunne finne en førsteklasses sensor i en utførelse som passer.

AP9 boksen er en av våre bestselgere
AP9 boksen er en av våre bestselgere

AP9 - Den originale koblingsboksen har blitt enda tøffere
AP9 har vært produsert og videreutviklet i over 20 år, den er pålitelig og unektelig en bestselger. Nå er AP9 boksen blitt enda tøffere og er sertifisert ned til -25 °C. AP-familien består av en rekke forskjellige typer bokser til mange formål, og finnes i 5 forskjellige farger.

Smartbokser for nybygg og rehabilitering letter installasjonen
Smartbokser for nybygg og rehabilitering letter installasjonen

Smartbokser – En boks for alt
Ikke bruk mer tid enn nødvendig på montering. Våre smartbokser er spesialtilpasset for norske installasjoner med flexirør. På arbeidsplassen kreves bare et fåtall veggbokser, noe som fremskynder og letter installasjonsarbeidet. Smarte festemuligheter uansett materiale du skal feste boksen til gir mange muligheter og fleksibilitet under monteringen. Boksene finnes både til nybygg og for rehabilitering, i standard og 1,5 utførelse.

Trygt og sikkert med stikkontakt med barnevern
Trygt og sikkert med stikkontakt med barnevern

Barnesikker i alle situasjoner med stikkontakt med barnevern
Hvis dekselet til en stikkontakt er skadet eller blir tatt av, forsvinner barnevernet på de fleste stikkontakter. Strømførende deler kan bli synlige og ved berøring kan en få støt, og i verste fall bli alvorlig skadet. ABB har en trygg løsning på dette problemet. Barnevernet er integrert i selve innsatsen som står i veggen. Selv om frontdekselet blir fjernet så er stikkontakten fortsatt berøringssikker. Perfekt når det skal tapetseres eller males om.

Dette er bare noen av våre installasjonsprodukter. Du finner mange fler på www.installasjonsprodukter.no

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp