Alt du trenger av sikringer og vern

Garantert høy kvalitet og sikkerhet, produsert i Europa.

Hver dag møter fagfolk utfordringer med å levere den beste løsningen for beskyttelse av liv og eiendom hos sluttbrukerne. Vi har alt du trenger av automatsikringer og DIN-modulære produkter og de er sikre, nøyaktige og montasjevennlige. Vårt brede produktutvalg er egnet for alle applikasjoner, fra private hjem til hoteller, kontorer, offentlige bygg og til industrien. Vil du vite mer om noen av produktgruppene våre ta en titt lenger ned på siden, der finner du også nyttige linker.

center
Jordfeilautomat Bk, Ck
Jordfeilautomat Bk, Ck
center

Jordfeilvern
Jordfeilvern fra ABB gir den beste overlastbeskyttelse med garantert høy kvalitet og sikkerhet. Vi har egen karakteristikk for bolig Bk og Ck som løser ut på I2=1,2 x In. Det betyr at du som elektriker er sikker på at kabelen ikke blir overbelastet. I2=1,2 x In gjelder for hele serien fra 6-32 A. ABB har også full serie fra 6-32A standard jordfeilautomater som er andre installasjoner (I2=1,45). Hver jordfeilautomat fra ABB gjennomgår individuell test og kan spores tilbake til produksjonen, så du kan være helt trygg på at produktet som monteres er av høyeste kvalitet.

center
2 moduls jordfeilbryter løser plassmangel
2 moduls jordfeilbryter løser plassmangel
center

Jordfeilbrytere type B
Som elektriker arbeider man ofte i skap og tavler med plassmangel. ABB har med sin banebrytende teknologi, utviklet en 2 moduls jordfeilbryter type B, som i mange tilfeller løser dette plassproblemet. Husk at hvis du bruker ABB automatsikring sammen med jordfeilbryter, slipper du å bruke tid på å dokumentere koordinasjon av automat/jord- feilbryter.

       Til venstre APR , til høyre standard
Til venstre APR , til høyre standard
center

Problemløser’n – APR
I moderne installasjoner er det mye elektronikk, støy og startstrømmer, dette kan få tradisjonelle jordfeilbrytere til å løse ut utilsiktet. APR jordfeilautomater fra ABB er både støyimmune og korttidsforsinkede. Disse passer perfekt til lys- og PC-kurser, varmekabler etc.
Med APR kan man mer enn doble antall lamper i forhold til standard jordfeilautomater. ABB APR jordfeilautomater og -brytere, er ekte problemløsere.

Automatsikringer fra 0,5-125A i mange karakteristikker
Automatsikringer fra 0,5-125A i mange karakteristikker
center

Automatsikringer
ABB har automatsikringer fra 0,5-125A i mange karakteristikker og opp til 100 kA ytelse. De leveres fra 12V AC/DC opp til og med 1000V AC og 1500V DC. Sammen med jordfeilblokker kan du skreddersy jordfeilautomater for de fleste forhold opp til 690V AC med opptil 100kA ytelse. Dette betyr at du har vern til alle installasjoner.

Overspenningsvern
Overspenningsvern
center

ABB gjør valg av overspenningsvern enklere! 
ABBs overspenningsvern er bl.a. blitt testet på 3000 meters høyde i Pyreneene der de har blitt utsatt for lynnedslag, så vi er helt sikre på at disse produktene er av høyeste kvalitet og sikkerhet. ABB sitt patenterte overspenningsvern for IT nett, er godkjent for bruk både med og uten distribuert jord (NEK400 534.2). Overspenningsvernet bygger kun 3 moduler.
(1672317). Dette gjør at du slipper forankoblet jordfeilvern, eller brannsikker kapsling i installasjoner uten distribuert jord. Sikkert og plassbesparende. ABB har også egne overspenningsvern med signalkontakt om du trenger varsling når overspenningsvernet løser ut! NB! Krav til forankoblet sikring er max 125A.

ABB pinne-tilkoblede samleskinner gjør tilkoblingen sikrere, enklere og mer oversiktlig
ABB pinne-tilkoblede samleskinner gjør tilkoblingen sikrere, enklere og mer oversiktlig
center

Tilbehør
Jordfeilvern og automatsikringer har et bredt utvalg med tilbehør som; samleskinner, hjelpe- og signalkontakter, motorenheter, utløsere etc. Det meste passer både til jordfeilvern og automatsikringer. ABB pinne-tilkoblede samleskinner gjør tilkoblingen sikrere, enklere og mer oversiktlig. Alle automater har eget spor/hull for skinne i bakkant og kabelen kobles foran samleskinnene. Dette gjør at du får full visuell oversikt over tilkoblingene. Automatene har tilkoblingsmuligheter både i topp og bunn noe som gjør installasjonen enda mer fleksibel.

Lastbryter
Lastbryter
center

Laststyring
Vårt store utvalg av lastbrytere, relèer, astrour, modulære kontaktorer etc. gjør det enkelt å finne løsninger og produkter for de aller fleste installasjoner. Du kan kjøpe de fleste produktene du trenger av en leverandør.

center

Målere – Å måle er å vite! Å kontrollere energien betyr å vite nøyaktig når, hvor og hvordan den brukes. Energimålere gir nøyaktig informasjon om strømforbruket, hjelper deg å finne «energityvene», og optimalisere energikostnadene. Det er enkelt å følge med på og fordele forbrukskostnader og laststyring. ABB har energimålere fra den enkleste til den mest avanserte løsningen. De kommuniserer også via KNX, modbus, og M-bus.

center

S750DR Hovedsikringen som passer i alle installasjoner
ABB har utviklet et vern som kan stå i de tøffeste installasjonene. Vernet kan benyttes for de høyeste og de laveste kortslutningsstrømmer. Vernet gir også full selektivitet både mot nedstrøms og oppstrøms vern.

SmissLine TP gir økt oppetid og sikkerhet
SmissLine TP (touch proof) sørger for at lastfrie enheter og komponenter kan kobles på og av under spenning, uten behov for ekstra personlig verneutstyr. Det åpner opp helt nye muligheter når det kommer til en sikker installasjon, utbyggbarhet, drift og fleksibilitet. Typiske bruksområder er i datasenter, sykehus, flyplasser, industri, telekom og andre anlegg der nedetid bør unngås. Se film nedenfor.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp