ABB Emax 2 effektbrytere med ny elektronikk

En ny slagkraftig opplevelse.

ABB har oppgradert elektronikken i Emax 2 effektbrytere. Dette gir våre kunder mange flere funksjoner og økt nøyaktighet når det gjelder rapportering, overvåking og kontroll.

For å gjøre brukeropplevelsen og samhandling med enheten enklere har vi forbedret tilkoblingsmulighetene, og skapt en unik arkitektur mellom luft- og kompakt-effektbrytere. Videre har vi gjort effektbryterne i stand til å måle med større nøyaktighet, slik at de er “best i klassen” når det gjelder teknologi. Alle forbedringene er gjort tilgjengelig samtidig som vi har opprettholdt de samme mekaniske ytelsene, systeminstallasjon og sertifiseringer. Etter hvert som kundenes behov forandrer seg må også Emax 2 utvikle seg. Produktforbedringene gjør at Emax 2 kan tilpasses gjennom hele livssyklusen, dermed kan oppgraderinger gjøres når som helst og hvor som helst. Den innebygde Bluetooth Low Energy (BLE)-tilkoblingen gjør det lett å få tilgang til ABB Ability MarketplaceTM, slik at brukerne kan kjøpe digitale pakker. Denne muligheten betyr mer oppetid for kundene våre og det vil ikke lenger være nødvendig å slå av bryteren under oppgradering eller for rutinemessige oppdateringer av systemet.

Nye Emax 2 gir mer nøyaktig måling med integrert blåtann.
Nye Emax 2 gir mer nøyaktig måling med integrert blåtann.

Bedre målenøyaktighet
Emax 2 er sertifisert for klasse 1 energinøyaktighet i henhold til IEC61557-12. Strømmålingens nøyaktighet er forbedret, og den kan detekteres ved svært lave verdier som starter ved 0,004 x In. Dette gjør Emax 2 til det perfekte valg for avanserte overvåkningssystemer.

Oppgradering med digitale pakker
Kjøper du digitale pakker via ABB Ability MarketplaceTM kan du oppgradere bryteren.

Noen mulige oppgraderinger:
- Målepakker
- Nettanalysator
- Avanserte beskyttelsesfunksjoner
- ATS funksjon
- Andre software funksjoner

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp