Nye lastskillebrytere fra ABB tåler mer, gir økt sikkerhet og beskyttelse.

Er du interresert i elektrifisering? se her!

ABB viser stolt frem en videreutvikling av lastskillebrytere i OT serien. Vi har gleden av å kunne tilby skillebrytere til DC applikasjoner helt opp til 1500VDC som tåler strømmer opp til 4000A og 176kA peak.

Fabrikken vår i Finland, lokalisert i Strömberg parken i Vaasa, har en lang historie og mye erfaring på brytere. Nå viser vi stolt frem vår nye skillebryter, et produkt som vi har tatt frem på bakgrunn av stor etterspørsel fra markedet og det grønne skiftet. Disse er enkle å installere på grunn av modulært design og små byggestørrelser. Du kan også stole på at de sørger for høy sikkerhet og beskyttelse  i ekstreme miljøer.

En skillebryter kan ikke betjenes med last, men i åpen stilling sørger den for tilstrekkelig isolasjon i henhold til krav som gjelder for sikker frakobling av spenningsførende ledere.

Vi har nå skillebrytere med merkeverdiene 1500V DC 1600A – 2500A, og avhengig av type kobling kan bryteren belastes opp til 4000A med 176kA peak. Alt av tilbehør som tidligere har vært tilgjengelig på våre lastskillebrytere kan også brukes på skillebryterne.

Nøkkelegenskaper:
- 1500V DC på 2 poler
- Opp til 4000A
- Ipeak opp til 176kA
- Benfestene kan rotéres 45 og 90⁰
- Bryteren har synlige kniver
- Håndtaket kan låses av med opptil 3 hengelåser
- Kan monteres vertikalt, horisontalt og opp ned
- DNV GL, CCC og BV sertifikat tilgjengelig
- Elektrisk forrigling som hindrer betjening under uønskede betingelser

Om ikke lang tid kan vi også skilte med ny kontaktor med tilsvarende elektriske egenskaper. 

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp