ABB akselererer fjernoppkobling for kundeoperasjoner under COVID-19-krisen

Selskapet fremskynder utrulling og tilgang til fjernbaserte serviceverktøy og digitale løsninger på tvers av kritisk industri.

- Under COVID-19-krisen må regjeringer og selskaper ta vanskelige valg og balansere folks sikkerhet med økonomisk levebrød. ABB er opptatt av å støtte begge: Beskytte mennesker og samtidig hjelpe virksomheter med å holde hjulene i gang i disse utfordrende tider, sier Peter Terwiesch, president Industrial Automation i ABB. - Fjernbaserte tjenester og digitale løsninger kan bidra til å sikre at mennesker er trygge, holde produksjon i gang og bevare kritiske forsyningskjeder og økonomisk levebrød.

Når virksomheter blir pålagt å begrense arbeid på anlegg er det fortsatt behov for å sikre at utstyr fortsetter å operere på tvers av vann og avløp, energi, prosess- og hybridindustri og maritime næringer, ivareta næringsmiddel- og kraftproduksjon, forvaltning av vannressurser, produksjon av toalettpapir og tørkeruller, datasentre og transport av varer.

ABB jobber med kunder for å sikre tilgangen til operatører og serviceteknikere som ikke kan være på anlegget nå, ved live strømming av data fra kontrollrommet, operasjonell innsikt, prosessdata og viktige ytelsesindikatorer for anlegget, til brukere som sitter hjemme.

For å sikre kontinuerlig drift kan kundene få tilgang til en serie fjernaktiverte ABB-løsninger, inkludert ekstern tilstandsovervåking av kritisk utstyr, vedlikeholdsstøtte med utvidet virkelighet (Augmented Reality), online verktøy for opplæring og lageroversikt av reservedeler og selvdiagnoser som demper risiko for utstyr, prosesser og sikkerhet.

Mange av tjenestene blir levert til kunder gjennom ABB Ability Collaborative Operations, en serie med digitalt, aktiverte løsninger og tjenester, og dets nettverk av samhandlingssentre (Collaborative Operations Centers) lokalisert over hele kloden. Med 24/7-tilgang bruker ABBs bransjeeksperter og dataspesialister digitale teknologier for:

- Å hjelpe kunder med å overvåke utstyr, prosesser og risiko
- I fellesskap å få innsikt fra data
- Foreslå avhjelpende handlinger
- Gi kritisk, fjernbasert support for å hjelpe kunder med å holde produksjonen i gang

Terwiesch fortsetter: - Vi er forpliktet til å støtte kundene våre slik at de kan drive sine operasjoner på en trygg måte, til å holde hjulene i gang, sørge for at folk kommuniserer og hjelpe oss alle til å ri av denne stormen sammen.

Hvis du har behov for å sikre forretningskontinuitet og produktivitet, kan ABB hjelpe. Besøk https://new.abb.com/process-automation/collaborative-operations eller send e-post til automation.service@us.abb.com.

ABB Industrial Automation
ABBs Industrial Automation-virksomhet tilbyr en rekke løsninger for prosess- og hybridindustrier, det vil si industri med både prosess og vareproduksjon. Det inkluderer bransjespesifikk, integrert automatisering, elektrifisering og digitale løsninger, styring, programvare og avanserte tjenester, instrumentering og analyse, samt marine- og turboløsninger. Industrial Automation er verdens nest største aktør i markedet. Virksomheten har omfattende bransjekunnskap, erfaring og ekspertise innen automatiseringsprodukter, systemer og løsninger i verdensklasse og et bredt spekter med komplimenterende digitale- og samhandlingsløsninger på tvers av applikasjoner og bransjer. Dette hjelper kundene med å forbli konkurransedyktige, forbedre avkastningen og en sikker og produktiv drift.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en teknologileder som driver den digitale endringen av industrier. Med over 130 års innovasjonshistorie har ABB fire kundefokuserte, globalt ledende virksomheter: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation som støttes av den digitale plattformen ABB AbilityTM. ABBs virksomhet Power Grids vil overdras til Hitachi i 2020. ABB er tilstede i over 100 land med rundt 144 000 ansatte.


For more information, please contact:

Media Relations

Tori Brown

T: +44 7847 626247
E: IA-Communication@abb.com

ABB Ltd
Affolternstrasse 44  
8050 Zurich   
Switzerland

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp