ABB reduserer kostnadene og øker verdien av prosjekter med ABB Adaptive Execution™

ABB reduserer kostnadene og øker verdien av prosjekter med ABB Adaptive Execution™

  • ABB introduserer en ny, smidig metode for gjennomføring av industriprosjekter for å hjelpe energikunder med å tilpasse seg utfordrende markedsforhold
  • Det forventes opptil 40 prosent reduksjon av investeringene og inntil 30 prosent raskere prosjektgjennomføring

ABB Adaptive Execution™ integrerer ekspertteam, ny teknologi, smidige prosesser, delt læring og velprøvde metoder i en enkelt, strømlinjeformet prosjektgjennomføring for alle interessenter som er involvert i store kapitalinvesteringsprosjekter.

I energisektoren er det ikke uvanlig at store kapitalprosjekter overskrider budsjettet betydelig og opplever store forsinkelser. ABB Adaptive Execution™ adresserer store ineffektiviteter som resulterer i overskridelser av kostnader og tidsplaner. Det muliggjør større synlighet på tvers av alle deler i et prosjekt, og frigjør betydelige verdier i prosjekter i energisektoren. Med digitalisering og samarbeid i bunn, forventes Adaptive Execution™ å redusere automatiseringsrelaterte kostnader med opptil 40 prosent, komprimere leveranseplaner med opptil 30 prosent og oppstartstimer med opptil 40 prosent.

Ved hjelp av virtualisering fjerner Adaptive Execution™ behovet for engineering på anlegget/verkstedet og reduserer den fysiske maskinvaren som kreves for et styrings- og automatiseringssystem. Ved å frakoble maskinvare og programvare reduserer Adaptive Execution™ tid og totale installasjonskostnader, og reduserer antall tekniske timer på installasjon, igangkjøring og testing med opptil 85 prosent.

- 2020 har vært et år med forstyrrelser i den globale energibransjen. Med fallende oljepris, utfordringer forårsaket av nedstenging av samfunnet og økende etterspørsel etter bærekraftige energiinvesteringer, ser selskaper etter nye måter å redusere kostnader, tidsplaner og risiko for store prosjekter i en tid med lave investeringer. ABB Adaptive Execution™ benytter fremskritt innen digitalisering og svarer på dette behovet og muliggjør økonomiske sunne prosjekter i den nye normalen, sier Peter Terwiesch, president for ABB Industrial Automation.

ABB Adaptive Execution™ benytter effektivt, modulær design kombinert med standardiserte, repeterbare prosesser og delt og effektiv distribusjon av infrastruktur, verktøy og ressurser, og sentraliserer samarbeid på tvers av alle interessenter i prosjektet - fra prosjektets begynnelse til vellykket gjennomføring.

- Adaptive Execution™ vil endre måten kunder, EPC-entreprenører (Engineering, Procurement, and Construction) og leverandører samhandler på. Vi kan skape bedre forretningsverdi for kundene våre ved å skape et miljø der alle kan gjøre sin egen del på en tillitsfull måte slik at leveranseteamene kan oppnå mer, på kortere tid. Dette er nøkkelen til total prosjektsuksess, kommenterer Brandon Spencer, president for ABB Energy Industries.

ABB arrangerer et virtuelt kundearrangement og pressekonferanse for å markere den globale lanseringen av ABB Adaptive Execution™ 20. oktober fra kl. 15.00 til 16.30 CEST. Josh Linkner, teknologigründer, venturekapitalist og bestselgende forfatter i New York Times vil være gjestetaler.

Alle som deltar vil få eksklusiv tilgang til ABB Adaptive Execution™ Virtual Lab hvor de virtuelt vil oppleve løsningens kjerneegenskaper: Visjon; Effektivitet; Samarbeid; Smidighet og Hurtighet; Hvis du vil delta, kan du registrere deg her.

ABB Industrial Automation ABBs Industrial Automation-virksomhet tilbyr en rekke produkter, systemer og løsninger for prosess- og hybridindustrier, det vil si industri med både prosess og vareproduksjon. Det inkluderer bransjespesifikk, integrert automatisering, elektrifisering og digitale løsninger, styring, programvare og avanserte tjenester, instrumentering og analyse, samt marine- og turboløsninger. Industrial Automation er verdens nest største aktør i markedet. Med omfattende bransjekunnskap, erfaring og ekspertise hjelper ABB Industrial Automation kunder med å øke dere konkurransekraft, forbedre avkastning på investeringer og drive sikre, smarte og bærekraftige operasjoner.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp