Få en sikker arbeidsplass

Få en sikker arbeidsplass

Sikkerhetsbrytere fra ABB sørger for at du og dine kollegaer har en trygg arbeidshverdag, ved sikker frakobling, som reduserer faren for personskade og driftsavbrudd.

Våre kapslede sikkerhetsbrytere er designet for å bli brukt nær motorer eller maskiner, og for å isolere dem fra hovedkretsen. De er med på å lage et trygt arbeidsmiljø, særlig under vedlikeholds- og reparasjonsarbeid. 

Vi har alle former for låsbare sikkerhetsbrytere fra 16 A til 1250 A. ABB tilbyr også EMC-sikkerhetsbrytere i alle typer kapslinger, inkludert plastkapsling, hvor man kan bruke vanlige plastnipler.

Alle våre kapslede sikkerhetsbrytere er bygd for å vare, og er motstandsdyktige mot slitasje fra krevende driftsforhold.
Alle våre kapslede sikkerhetsbrytere er bygd for å vare, og er motstandsdyktige mot slitasje fra krevende driftsforhold.

Vi kan tilby en stor portefølje med brytere iht. IEC-standarden. Utvalget består av side- og frontbetjente brytere, i både 3-, 4- og 6-polt. Vi tilbyr også et stort utvalg av kapslingsmaterialer, inklusive plast, aluminium stålplate og syrefast stål. Dermed kan du enkelt finne de riktige sikkerhetsbryterne for dine bruksområder og driftsmiljøer.  

Pålitelig under ekstreme forhold
Kapslingene er laget av høykvalitets, UV-bestandige materialer og kapslingsgraden er IP65. Alle bryterne kan brukes både innendørs og utendørs.  

Sikkerhet og beskyttelse
Vårt design er basert på å ivareta sikkerhet og forhindre elektriske ulykker. For å gjøre vedlikehold og installasjon så trygt som mulig, har vi gitt produktene våre funksjoner som håndtak som kan låses med hengelås, deksel med mekanisk forrigling, trykkavlastere i forbindelse med lysbuer med mer.

Få opp farten på prosjektet
Vi kan få opp farten på prosjektet ditt ved å gjøre det så raskt og enkelt som mulig å velge riktig bryter. Vårt nettbaserte valgverktøy, e-Configure, gjør at du kan velge den beste bryteren for ditt  bruksområde.  

Link til produktoversikt over våre bestselgere på abbprodukter.no, vår søkemotor 

Finn ut mer om våre sikkerhetsbrytere i vår nyeste hovedkatalog
I vår nyeste hovedkatalog finner du ovesrikter, tekniske data, målskisser og produktoversikter med mer.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp