Få sikker frakobling og pålitelig utkobling med sikkerhetsbrytere fra ABB

Finn ut mer i vår nyeste katalog

Våre sikkerhetsbrytere er designet for å bli brukt nær motorer eller maskiner for å isolere dem fra hovedkretsen. Våre kapslede sikkerhetsbrytere er med på å lage et trygt arbeidsmiljø, særlig under vedlikeholds- og reparasjonsarbeid. I vår nyeste hovedkatalog kan du finne mer informasjon.

Alle våre kapslede sikkerhetsbrytere er bygd for å vare og er motstandsdyktige mot slitasjen fra vanskelige driftsforhold.
Alle våre kapslede sikkerhetsbrytere er bygd for å vare og er motstandsdyktige mot slitasjen fra vanskelige driftsforhold.

Vi kan tilby en stor portefølje med brytere iht. IEC-standard (fra 16 til 1200 A), side- og front-manøvrerte, i både 3-, 4- og 6-polt. Vi tilbyr også et stort utvalg av kapslingsmaterialer, inklusive plast, aluminium stålplate og syrefast stål. Dermed kan du enkelt finne de riktige sikkerhetsbryterne for dine bruksområder og driftsmiljøer.  

Pålitelig under ekstreme forhold
Alle våre kapslede sikkerhetsbrytere er bygd for å vare og er motstandsdyktige mot slitasjen fra vanskelige driftsforhold. Kapslingene er laget av høykvalitets, UV-bestandige materialer og kapslingsgraden er IP65. Alle bryterne kan brukes både innendørs og utendørs.  

Sikkerhet og beskyttelse
Vårt design er basert på å ivareta sikkerhet og forhindre elektriske ulykker. For å gjøre vedlikehold og installasjon så trygt som mulig, har vi gitt produktene våre funksjoner som håndtak som kan låses med hengelås, deksel med mekanisk forrigling, trykkavlastere ifb. lysbuer mm.  

Få opp farten på prosjektet
Vi kan få opp farten på prosjektet ditt ved å gjøre det så raskt og enkelt som mulig å velge riktig bryter. Vårt nettbaserte valgverktøy, e-Configure, gjør at du kan velge den beste bryteren for ditt  bruksområde.  

Finn ut mer om våre sikkerhetsbrytere i vår nyeste hovedkatalog
I vår nyeste hovedkatalog finner du ovesrikter, tekniske data, målskisser og produktoversikter mm.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp