ABB anerkjent som en av verdens 100 mest bærekraftige virksomheter

Corporate Knights Global 100-liste anerkjenner bærekraftig ledelse og åpenhet.

ABB har blitt kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper av Corporate Knights, en internasjonal medie- og forskningsorganisasjon. Med en 33. plass forbedret ABB poengsummen betydelig i forhold til fjorårets rangering.

Global 100-selskaper representerer topp 1 prosent i verden på bærekraftresultater. Corporate Knights kom fram til rangeringen etter en transparent analyse av mer enn 8000 globale industriselskaper med opptil 24 kvantitative nøkkelindikatorer, som dekker ressursforvaltning, ledelse av ansatte, økonomistyring, «rene» inntekter og investeringer og leverandørytelse som er vektet for å reflektere hver bransjes innvirkningsprofil.

- ABB er stolt over å bli anerkjent som ett av de 100 mest bærekraftige selskapene i verden. Bærekraft er en sentral del av vårt formål og den verdien vi skaper for alle våre interessenter. Forankret i vår lange historie med bærekraftsytelse, representerer vår nylig lanserte bærekraftsstrategi 2030 et nytt ambisjonsnivå. Vi ønsker å gå foran med et godt eksempel og har forpliktet oss til å gjøre en forskjell på tvers av vår verdikjede og samfunnet. Som selskap har vi som mål å være karbonnøytrale innen 2030, og våre ledende teknologier vil gjøre det mulig for våre kunder å redusere utslippene og bevare ressursene, sier Theodor Swedjemark, medlem av konsernledelsen med ansvar for bærekraft.

Med sin 2030-bærekraftsstrategi som ble lansert i november 2020, legger ABB aktivt til rette for et lavkarbonsamfunn og jobber med sine kunder og leverandører for å implementere bærekraftig praksis i hele verdikjeden og livssyklusen til sine produkter og løsninger. Samtidig er ABB forpliktet til å fremme sosial fremgang, sammen med sine leverandører og i samfunnene selskapet opererer i.

Mer informasjon om ABBs bærekraftsstrategi 2030 er tilgjengelig her:

https://global.abb/group/en/sustainability/sustainability-strategy-2030

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp