ABB anerkjent som et globalt ledende innovativt selskap

ABB anerkjent som et globalt ledende innovativt selskap

Clarivate Top 100 Global Innovator lister ABB for femte gang på ti år som topp global innovasjonsleder.

ABB har blitt kåret til ett av verdens mest innovative selskaper i 2021 av Clarivate, en global leder innen analyse, inkludert vitenskapelig og akademisk forskning, patentintelligens og samsvarsstandarder

Siden 2012 har Clarivates liste identifisert globale innovatører og feiret selskaper og forskningsinstitusjoner helt på toppen av innovasjonsøkosystemet. Ved å bruke den samme metoden hvert år analyserer Clarivate de patenterte ideene til over 14 000 enheter for deres investeringsnivå, påvirkning og kvalitet. 2021 markerer femte gang ABB er på listen.

- Vi er veldig stolte over nok en gang å bli kåret til et av verdens 100 mest innovative selskaper. Innovasjon har vært i vårt DNA siden vi ble grunnlagt for mer enn 130 år siden, og vi vil fortsette å investere i FoU for å opprettholde vår ledende teknologiposisjon for å drive langsiktig, lønnsom vekst og skape verdier for våre kunder og samfunnet, sier konsernsjef Björn Rosengren.

I 2020 økte ABB FoU og digitale investeringer til 4,8 prosent av konsernets inntekter, tilsvarende rundt 1,3 milliarder dollar. Selskapet sysselsetter rundt 7000 forskere globalt, hvorav mer enn 60 prosent arbeider med programvareutvikling og digitalisering.

Selskapet fortsetter å samarbeide med mer enn 100 ledende universiteter over hele verden. Blant dem ABB jobber med er Carnegie Mellon og Stanford University i USA, University of British Columbia i Canada, Imperial College i Storbritannia, Indian Institute of Technology, Kinas Tsing Hua University, Sveriges Kungliga Tekniske högskola og ETH Zürich i Sveits.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom å koble programvare til sine produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 105 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp