Komplett mykstartertilbud

Komplett mykstartertilbud

ABB Electrification tilbyr alle typer starterløsninger til fullhastighetsapplikasjoner.

Mykstarterene dekker motorer med spenning mellom 208 og 690V, fra de aller minste og helt opp til 2,1 MW.
Mykstarterene dekker motorer med spenning mellom 208 og 690V, fra de aller minste og helt opp til 2,1 MW.

I porteføljen til ABB Electrification finner du alle aktuelle komponenter til kontaktorstartere i tillegg til alle komponenter som inngår i en mykstarterløsning. I tillegg til selve mykstarteren er både kontakorer, effektbrytere, motorvernbrytere, sikringslastskillebrytere og Bus-komponenter aktuelle produkter. Skap og kapslinger, trykknapper og annet betjeningsmateriell hører også med.

ABBs mykstartersortiment er komplett og dekker motorer med spenning mellom 208 og 690V, fra de aller minste og helt opp til 2,1 MW. Alle mykstartere fra ABB har innebygd by-pas som gir kompakte og energieffektive starterløsninger med minimale tap under drift. Sortimentet består av tre serier; PSR, PSE og PSTX. De to førstnevnte er 2-fase styrt, PSTX er 3-fase styrt. Standard styrespenning er 100-240/250V.

     PSR - PSE - PSTX
PSR - PSE - PSTX

Hvilken mykstarterserie skal du velge ?

PSR:        Brukes til motorer fra 0,5A opp til 105A. Anbefales til motorer med motorstrøm < 5,4A, samt der fysisk størrelse er helt avgjørende. Når man kun trenger en helt enkel mykstarter som gir redusert startstrøm er PSR et godt valg. PSR leveres også i en utgave for 24V AC/DC styrespenning, samt ferdig konfigurert spesialutgave - PSRC for scroll-kompressorer.

PSE:        Brukes til motorer fra 5,4A opp til 370A. Ved motorstrøm >5,4A anbefales PSE som et konkurransedyktig alternativ til PSR. Da får du i tillegg; innebygget elektronisk vern med overlast-, underlast-, tørrkjørings-, og låst rotorfunksjon. Du får også strømmåling, strømbegrensing, og pumpestoppfunksjon. PSE er også velegnet til tungstart, har analog utgang, innebygget Modbus RTU, har lakkerte kretskort og er marinegodkjent. For å oppnå lavest mulig strøm på alle tre fasene under oppstart anbefales å bruke PSTX som er 3-fase styrt.

PSTX:     Brukes til motorer fra 9A opp til 2160A. PSTX har alt PSE har +++, og er fullspekket med funksjonalitet for alle slags applikasjoner. PSTX gir jevnt strømtrekk på alle tre faser under oppstart, er velegnet for trafostart, er marinegodkjent, og leveres i 690V utgave. PSTX har lakkerte kretskort og har avtagbart HMI som kan plasseres i tavlefront.

Mykstartere kan som andre produkter fra ABB Elektrification, bestilles hos våre grossistpartnere og via  cBOL.

Har du spørsmål vil vi gjerne høre fra deg!

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp