Funksjonelle og stilige Tenton brytere med flere fargemuligheter!

Funksjonelle og stilige Tenton brytere med flere fargemuligheter!

Våre KNX* Tenton brytere er optimalisert og resultatet er brukervennlige, funksjonelle brytere som kan programmeres for individuelle krav. Nå finnes de også i sort matt, matt studiohvit og aluminium.

Kontroller mange funksjoner
Tentonbryterne kan kontrollere persienner, lys, aktuatorer, temperatur og CO2 (luftkvalitet). De gir god styring ved bruk med ventil eller fancoilkontrollere. De har fritt konfigurerbare bryterfunksjoner og typene med display viser temperatur, status og evt CO2 nivå. Bryterne har innebygget buskobler og alle typer er beregnet for innfelt montering i en vanlig veggboks. Påveggskapper er tilgjengelig til alle varianter og farger.

Skreddersydd
Vårt online merkeverktøy, gir mulighet for å tilpasse tekster og instruksjonssymboler individuelt for hvert produkt. Gjennomsiktig merkeark med standardsymboler er inkludert.

Fargekonsept gjør instilling av funksjoner enklere
Vårt innovative fargekonsept gjør at man raskt ser hvilke funksjoner man er ute etter, gul = belysning, blå = markiser, orange RTC, rosa = scener, hvit = nøytral, rød / grønn = standardbelysning.

Fordeler og funksjoner

- Finnes i samme utgaver som eksisterende studiohvit
- 3/6 veis og 5/10 veis med termostat og termostat/CO2
- Brytere 4/8 veis og 6/12 veis
- Alle typer har innebygget temperaturføler
- Påveggskapper i samme farger
- Beskyttelsesklasse IP 20

*Om KNX
ABB i-bus® KNX er et intelligent installasjonssystem for høye krav, det er både framtidsrettet og fleksibelt. Systemet vårt oppfyller KNX-standarden, som er en åpen standard for intelligente/smarte bygg. ABB i-bus® KNX gir økt sikkerhet, energisparing, komfort og fleksibilitet, enten det er i et kontor, en fabrikk eller et boligbygg. Funksjoner som styring av belysning, markiser, persienner eller varme kan justeres individuelt etter brukerenes ønsker. For deg som ønsker et fleksibelt system som enkelt lar seg endre eller utvide. KNX kan skreddersy funksjoner som forenkler hverdagen kostnadseffektivt.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp