ABB anerkjennes igjen av bærekraftsindeksen FTSE4Good

Rangeringen markerer 21. sammenhengende år som medlem.

ABB har igjen blitt inkludert i bærekraftsindeksen FTSE4Good Index Series. Med en total score på 4,2 på en skala fra 0 til 5 (5 er best), har ABB forbedret seg fra i fjor, spesielt på grunn av fremgang i eierstyring og åpenhet. Selskapet er rangert blant de beste utøverne i indeksen globalt og over snittet i bransjen.

FTSE4Good er en global indeksserie for bærekraftige investeringer, designet for å identifisere selskaper som viser sterk miljø-, sosial- og styringspraksis (ESG) målt mot internasjonale standarder. Serien er et viktig verktøy for en lang rekke markedsaktører når de skal lage eller vurdere bærekraftige investeringsprodukter.

- ABB er stolte over å bli anerkjent som medlem av FTSE4Good Index Series og at vår innsats blir satt pris på. Vår nye bærekraftstrategi, der vi har ambisiøse mål, vil ytterligere vise vårt engasjement for bærekraft, sier Theodor Swedjemark, ABBs globale kommunikasjons- og bærekraftssjef. - Som et globalt teknologiselskap tror vi at teknologi er nøkkelen til en bærekraftig fremtid og for å takle klimaendringer. På den kommende klimakonferansen COP26 må regjeringer, bedrifter og sivilsamfunn arbeide sammen for å gi bedrifter og borgere mulighet til å akselerere implementeringen av disse teknologiene i tråd med ambisiøse mål.

FNs 26. klimakonferanse (COP26) i Glasgow 31. oktober – 12. november 2021 vil bringe partene sammen for å fremskynde tiltak mot målene i Parisavtalen og FNs rammeverk om klimaendringer. Ettersom det globale samfunnet har mindre enn et tiår på å kutte CO2-utslipp til det halve for å oppnå 1,5 ° C klimamålet i Parisavtalen, innføres det nye ambisiøse retningslinjer for å redusere utslipp og gå over til en lav-karbon-økonomi.

ABB er forpliktet til å samarbeide med kunder, myndigheter, forretningspartnere, multilaterale institusjoner og frivillige organisasjoner for å bidra til å nå klimamålet fra Paris. Som et globalt teknologiselskap, tilstede i mer enn 100 land, deltar ABB aktivt i lokale, regionale og globale dialoger om å håndtere verdens energiutfordringer og omstille næringsvirksomheter til fordel for samfunnet, miljøet og økonomien.

Mer detaljer om ABB bærekraftsstrategi finnes her.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom å koble programvare til sine produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 105 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp