ABB tiltrekker seg størst andel «spesielt interesserte» studenter i Universums World’s Most Attractive Employers 2021

• ABB ble høyest rangert blant utvalgte ingeniørstudenter som jakter på en arbeidsgiver som støtter innovasjon, samarbeid og entreprenørskap

• ABB er igjen anerkjent som en av verdens mest attraktive arbeidsgivere for ingeniørstudenter, forbedret seg sammenlignet med 2020, og rangerer nå som nummer 36

• ABB er forpliktet til å støtte og styrke neste generasjon talenter, som igjen vil bli fremtidens arbeidsstyrke

Universums årlige, globale studentundersøkelse involverer hundretusenvis av studenter over hele verden. Blant ingeniørstudentene, som listet ABB blant sine ideelle arbeidsgivere, kom det fram at vi tiltrekker oss den største andelen «banebrytere».

Denne nylig identifiserte kategorien studenter innenfor Universums data inkluderer de som uttrykker den sterkeste preferansen for å jobbe i et dynamisk team med sterkt fokus på innovasjon, samarbeid og entreprenørskap. Disse unge talentene er også fokusert på å omfavne den nyeste teknologien for å lage nye og spennende produkter og lede utviklingen innen sine valgte felt.

ABB har igjen også blitt anerkjent som en av verdens mest attraktive arbeidsgivere for ingeniørstudenter. Selskapet forbedrer resultatet fra 2020 og rangeres nå som nummer 36 på topp 71-listen over globale arbeidsgivere som studentene vurderer.

- Vi er veldig stolte over at ABB blir anerkjent som arbeidsgiver med den høyeste andelen ingeniørstudenter ved Universums talentstudie og at vi igjen er en av verdens mest attraktive arbeidsgivere i 2021, sier Carolina Granat, leder for HR i ABB. - Siden ABB er opptatt av å støtte og styrke neste generasjon talenter, som igjen vil være fremtidens arbeidsstyrke, er jeg spesielt glad for å anerkjenne den yngre generasjonens tillit til ABB som en foretrukken arbeidsgiver.

Resultatene av undersøkelsen er basert på svar fra rundt 221 000 studenter innen administrasjon, IT og teknologi fra de 10 største økonomiene i verden (Brasil, Canada, Kina, Frankrike, Tyskland, India, Italia, Russland, Storbritannia og USA). Undersøkelsen ble gjennomført av Universum, en global tankeleder innen «employer branding» med over 30 års erfaring. De spurte studentene om å evaluere arbeidsgivere basert på 40 egenskaper. Resultatene rangerer selskapene studentene synes er mest ønskelige å jobbe for.

Gjennom ABBs omfattende utdannings- og opplæringsinitiativer, inkludert sommerjobber o.l., trainee-programmer, partnerskap med universiteter, læreplasser og ingeniørstipend gjennom Jürgen Dormann Foundation, jobber ABB for å gjøre en forskjell, for hver enkelt student.

ABB er aktivt involvert i universitetsrekruttering og tiltrekker seg og beholder tidligere talenter. For å fremme dette arrangerer selskapet arrangementer og aktiviteter for studenter på selskapets nettsteder og på utvalgte universiteter og er aktivt med å dele både muligheter og innsikt -på sosiale nettverk.

Interessert i å bringe din historie til ABB? Sjekk mulighetene og søk her.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom å koble programvare til sine produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 105 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp