ABB tacteo® KNX – Maks funksjonalitet og design

ABB tacteo® KNX – Maks funksjonalitet og design

ABB tacteo® KNX kombinerer maks funksjonalitet og høye standarder for design. Takket være integrert tilgangskontroll er de spesielt egnet for hoteller, og for oppholdsrom der design er høyprioritert. De kan konfigureres etter egetbehov og egen logo kan legges inn.

ABB tacteo® KNX oppfyller alle designkrav
Intelligent kontroll som kan tilpasses til dine individuelle behov. ABB tacteo® KNX* - touch brytere/sensorer er kapasitive kontrollelementer for intelligent bygningsautomatisering av hoteller, kontorer, sykehus og offentlige bygg. Tacteo® oppfyller alle moderne designkrav, har de høyeste kvalitetsnivåene og har gode funksjoner. De kan styre alt fra persienner, belysning og oppvarming/kjøling til media med mer.

Design dine ABB Tacteo brytere/sensorer selv. Legg inn firmalogo og funksjoner etter behov med ABB tacteo-konfiguratoren.
Design dine ABB Tacteo brytere/sensorer selv. Legg inn firmalogo og funksjoner etter behov med ABB tacteo-konfiguratoren.

Eget personlig design - Gode symboler med tekst gjør innstilling av funksjoner enklere
Er du en arkitekt som planlegger et bygg med brukervennlig funksjonalitet og et personlig preg? Har du lyst på en moderne hjem, kontor, møterom som er like individuelt som deg? Da kan du designe KNX-sensoren med ABB tacteo® -konfiguratoren, slik du vil. Her kan navn og logo til firma legges inn, og funksjoner kan bestemmes i henhold til dine spesifikke behov og ønsker. Hver sensor blir dermed unik i design og funksjon.

Trygt og renslig
Tacteo bryterne/sensorene har en touch skjerm som er laget av høykvalitets glass. Det gjør det enkelt og greit å holde dem rene. De egner seg blant annet meget godt for sykehus hvor desinfisering av overflater er et krav.

Fordeler og funksjoner
- Konfigureres etter eget behov
- Navn/Firmalogo i bryteren
- Høykvalitets glass med touch funksjon
- Oversiktlige ikoner med tekst
- Flere har innebygget termostat
- Finnes i mange farger
- Hver bryter blir individuell om ønskelig

*Om KNX
ABB i-bus® KNX er et intelligent installasjonssystem for høye krav, det er både framtidsrettet og fleksibelt. Systemet vårt oppfyller KNX-standarden, som er en åpen standard for intelligente/smarte bygg. ABB i-bus® KNX gir økt sikkerhet, energisparing, komfort og fleksibilitet, enten det er i et kontor, en fabrikk eller et boligbygg. Funksjoner som styring av belysning, markiser, persienner eller varme kan justeres individuelt etter brukernes ønsker. For deg som ønsker et fleksibelt system som enkelt lar seg endre eller utvide. KNX kan skreddersy funksjoner som forenkler hverdagen

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp