ABB leverer sikkerhets- og automasjonssystemet (SAS) til Wisting FPSO for pålitelig og bærekraftig drift

ABB leverer sikkerhets- og automasjonssystemet (SAS) til Wisting FPSO (Foto Equinor)
ABB leverer sikkerhets- og automasjonssystemet (SAS) til Wisting FPSO (Foto Equinor)

Equinor har inngått prosjekt-spesifikk rammeavtale med ABB for sikkerhets- og automasjonssystemet (SAS) til Wisting FPSO (flytende produksjons- og lagerinnretning). Rammeavtalen omfatter mulighet for avrop på FEED (Front end Engineering and Design), og mulig leveranse av sikkerhets- og automasjonssystemet. Systemet dekker styring av FPSO, tilhørende havbunnsløsninger, landbasert operasjonssenter og simulator.  Videre er installasjon, testing og igangkjøring av utstyret inkludert.

Vi setter pris på å fortsette det gode samarbeidet med Equinor, sier Tor Ove Lussand, leder for ABB Energy Industries i Norge.   Vi håper at vår erfaring og teknologi vil bidra til en smidig prosjektgjennomføring og bærekraftig drift av Wisting FPSO.

Avrop for leveranse av dette utstyret forutsetter at partnerne tar en investeringsbeslutning og myndighetsgodkjenning av Wisting prosjektet i 2023.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom å koble programvare til sine produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 105 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp