Trygt og pålitelig rundstiftmateriell

Trygt og pålitelig rundstiftmateriell

Kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet betegner våre serier med industrikkontakter og plugger.

Easy & Safe / Tough & Safe / Critical & Safe / High Current Connectors
Med lang erfaring i å designe og produsere industrikontakter og plugger, kan ABB tilby produkter av høy kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet. Våre fire serier dekker de fleste behov, uansett om du trenger en enkel vanlig rundstift eller en som tåler røff behandling på en anleggsplass, i all slags vær. Vi har også svart rundstiftmateriell som passer perfekt i underholdningsbransjen og materiell som tåler sterke kjemikalier.

Med andre ord produserer vi rundstiftmateriell som dekker bruk i alle bransjer og de er designet med personsikkerhet som en av de viktigste kriteriene. Det moderne designet og det sterke ABB-merket gir verdier i enhver installasjon.

Vårt rundstiftmateriell er designet med personsikkerhet som et av de viktigste kriteriene.
Vårt rundstiftmateriell er designet med personsikkerhet som et av de viktigste kriteriene.

Easy & Safe
I Easy & Safe serien har vi kontakter i både IP44 og IP67. Begge seriene har høy kontaktytelse noe som øker pålitelighet, og reduserer nedetid og vedlikeholdskostnadene. Kontaktdelene er produsert med høy presisjon i kompakt messing. Dette betyr at de virker selvrensende under tilkobling og frakobling, samtidig som kontaktområdet holdes fritt for overslag. Kabelnipplene i Easy & Safe serien har en veldig bra tetnings- og strekkavlastingsfunksjon, og de kan brukes med et større spekter av kabler. 

Easy & Safe IP67 garanterer vann- og støvtetthet. Selv om vann eller støv sjelden forekommer i enkelte bruksområder, kan væske eller smuss komme inn i kontaktflatene i løpet av produktets levetid, noe som vil påvirke kontaktytelsen. Dette kan igjen føre til overoppheting, brente kontakter og behov for å bytte ut plugger og kontakter. Det verste scenariet er at væske eller støv når kontaktdelene, noe som igjen kan føre til ulykker med skader på det tilkoblede utstyret eller i verste fall personskader.

Bruksområder
Easy & Safe-serien er et utmerket valg til de fleste bruksområder der høy pålitelighet og sikkerhet er nødvendig. Som for eksempel:
• Industri
• Infrastruktur
• Bygg- og anlegg

Svart rundstiftmateriell
ABBs serie med svarte plugger og stikkontakter er tilpasset underholdningsbransjen, som konsertsaler, kinoer, fjernsynsstudioer og utendørsarrangementer. Den svarte serien er perfekt for både innendørs og utendørs bruk, og går i ett med sine mørke omgivelser.

Easy & Safe finnes i svart som smelter harmonisk inn i underholdningsbransjen.
Easy & Safe finnes i svart som smelter harmonisk inn i underholdningsbransjen.

Tough & Safe
Disse er utformet for drift i installasjoner med krevende miljøer og med høy tanke på personsikkerhet. Produktspekteret i denne serien er alt fra sprutsikker IP44, 63A til vanntett IP67, 16 - 125A. Enkelte produkter kan leveres med både innvendige og utvendige strekkavlastere.

Tough & Safe er utviklet for krevende miljøer og med høy tanke på personsikkerhet.
Tough & Safe er utviklet for krevende miljøer og med høy tanke på personsikkerhet.

Spesifikasjoner
• IP67 vanntett eller IP44 sprutsikker
• 16 - 125A, 50 - 690 VAC
• IEC 60 309-1, -2
• Alle utvendige skruer er av rustfritt stål

Bruksområder
• Industri / produksjon
• Havner / båter
• Gruver
• Matindustrien

Critical & Safe er spesielt egnet for applikasjoner med høye krav til sikkerhet, holdbarhet og ytelse.
Critical & Safe er spesielt egnet for applikasjoner med høye krav til sikkerhet, holdbarhet og ytelse.


Critical & Safe
Denne serien er spesielt egnet for applikasjoner med høye krav til sikkerhet, holdbarhet og ytelse. Produktsortimentet er perfekt for applikasjoner med hyppig tilkobling og frakobling, og for bruk i offentlige områder.

Ekstra bryter på stikkontakten gir ekstra trygghet og personsikkerhet, takket være den mekaniske låsen som gjør det umulig å strømsette stikkontakten før riktig plugg er koblet til.  Pluggen kan ikke kobles fra uten at bryteren er slått av, stikkontakten er gjort strømløs og den mekaniske låsen har frigjort pluggen. Utstyret er laget av PBT eller aluminium. PBT er et plastmateriale som tåler røff bruk og er motstandsdyktig mot de fleste kjemikalier som finnes i industrien. Aluminiumshuset er en blanding av aluminium og silisium som kalles silumin. Dette materialet er robust og gir utmerket beskyttelse mot korrosjon og påvirkning av sollys.

C- og B-Line er kompakte og robuste industrikontakter og plugger for utfordrende miljøer.
C- og B-Line er kompakte og robuste industrikontakter og plugger for utfordrende miljøer.

Industrikontakter og plugger 200 til 400A
Her er sikkerhet, pålitelighet og høy kvalitet topp prioritet. Kontaktene er laget for energikrevende apparater med høy strømtrekk.

C-Line -  200A/250A
De kompakte C-Line-kontaktene har et robust plasthus og er perfekt for bruksområder med begrensede plassforhold samt for enkelte bransjer som for eksempel kjemi- og næringsmiddelindustrien.

B-Line - 250A/400A
De robuste B-Line-kontaktene er ideelle for bruk i tunnel- og gruvedrift, hvor høye mekaniske belastninger kan oppstå. Dessuten er kontaktene laget av materiell som er motstandsdyktig mot saltvann, noe som gjør kontaktene egnet for marine miljøer.


Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp