ABB România creează experiențe reale de curse ABB Formula E la Midsommar în București

ABB România creează experiențe reale de curse ABB Formula E la Midsommar în București

• ABB România, partener în cadrul evenimentului Midsommar

• Midsommar, găzduit de Ambasada Suediei și organizat în parteneriat cu Green Revolution, promovează publicului larg companiile suedeze din România într-un eveniment unic

• ABB va încânta publicul cu două simulatoare ABB Formula E care creează experiențe reale de curse

ABB România participă în calitate de Partener la Midsommar – un eveniment unic găzduit de Ambasada Suediei la Roaba de Cultura, în Parcul istoric Herăstrău din București. Evenimentul va fi organizat în două zile de evenimente, discuții, ateliere, jocuri și concerte în aer liber.

Prezența ABB la Midsommar reprezintă oportunitatea perfectă pentru companie de a împărtăși mai multe cunoștințe despre produsele sale, cu accent pe soluții pentru acasă, cum ar fi stația de încărcare AC Wallbox și de a le prezenta mai îndeaproape publicului.

Principala atracție a standului ABB este reprezentată de cele două simulatoare ABB Formula E, unde oamenii de toate vârstele vor putea experimenta curse virtuale, în perioada 10-11 iunie 2023. Participanții vor avea astfel ocazia să se afle la volanul unui simulator de curse de Formula E și să experimenteze cursa ca și cum ar fi adevărată.

ABB este partenerul titular al Campionatului Mondial ABB FIA Formula E, aducând fiorul curselor electrice cât mai multor oameni, pe circuitele din centrul oraşelor din întreaga lume. Dar mai mult decât atât, parteneriatul prezintă cele mai avansate tehnologii în domeniul mobilităţii electrice din lume, care ajută ABB să promoveze progresul către un viitor mai durabil. Pentru sezonul 9 al campionatului, ABB și-a asumat și rolul de partener oficial pentru încărcare, prin care ABB Race Charger oferă energie tuturor celor 11 echipe.

„Participăm cu plăcere la acest eveniment unic împreună cu alte companii de origine suedeză și suntem bucuroși să facem cunoscute publicului tehnologiile de ultimă generaţie ale ABB, împărtășind cu ei momente și experiențe de neuitat la volanul ABB Formula E”, a spus Erhan Savas, Vicepreședinte Comercial, Electrificare, România.

ABB este lider de tehnologie în domeniul electrificării și automatizării, aducându-si propriul aport pentru un viitor mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere al resurselor. Soluțiile companiei conectează know-how-ul din domeniul ingineriei și software-ul pentru a optimiza modul în care lucrurile sunt fabricate, manipulate, alimentate și gestionate. Având la bază cei peste 130 de ani de excelență, cei aproximativ 105.000 de angajați ai ABB sunt dedicați în impulsionarea inovațiilor care accelerează transformarea industrială.  www.abb.com

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp