ABB România are un nou Vicepreședinte Comercial pentru Business-ul Electrificare

ABB România are un nou Vicepreședinte Comercial pentru Business-ul Electrificare

• Mioara Brașoveanu a fost numită în funcția de Director Executiv, Vicepreședinte Comercial, Electrificare în România

• Mioara preia această funcție de la Erhan Savas, cetățean german care a activat patru ani în România

• Business-ul principal din România, Electrificare, va continua să ofere clienților servicii optime și soluții digitale, având la bază cunoștințele și expertiza echipei locale ABB.

Mioara Brașoveanu a preluat funcția de Director Executiv, Vicepreședinte Comercial, Electrificare începând cu data de 15 octombrie 2023, succedându-i lui Erhan Savas care a activat patru ani în România.

Mioara Brașoveanu s-a alăturat echipei ABB în anul 2006 ocupând diverse roluri de înaltă responsabilitate în cadrul companiei. Mioara deține o diplomă în Inginerie Energetică și un Master în Eficiența Energetică a Clădirilor de la Universitatea Politehnică din București, precum și un MBA în domeniul Management General de la CNAM Paris (în colaborare cu Academia de Studii Economice, București).

„Vom continua să ne angajăm să adăugăm valoare pentru clienții noștri și să îi sprijinim în transformarea digitală, pe drumul lor către un viitor sigur, inteligent și durabil, cu soluții care conduc la creșterea eficienței, economisirea resurselor și promovarea progresului.” – a declarat Mioara Brasoveanu.

ABB operează în România prin patru domenii de business: Electrificare, Robotică și Automatizări, Acționări Electrice și Automatizare de Proces.

Business-ul Electrificare reprezintă principalul domeniu de afaceri din România, care sprijină clienții și partenerii ABB să implementeze electrificarea, de la sursa de producere a energiei până la consumatorul final, punând la dispoziția acestora soluții complete ABB de joasă și medie tensiune pentru conectarea, protecția, controlul și măsurarea unei game largi de sisteme electrice care acoperă toate industriile majore, inclusiv sectorul rezidențial. În domeniul E-mobility, ABB oferă clienților săi din România o gamă extinsă de soluții de încărcare pentru vehicule electrice, începând de la încărcătoare de 3,7 kW, până la cele rapide de 600 kW pentru autovehiculele electrice dar și pentru încărcarea rapidă a autobuzelor și camioanelor electrice.

ABB este lider de tehnologie în domeniul electrificării și automatizării, aducându-si propriul aport pentru un viitor mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere al resurselor. Soluțiile companiei conectează know-how-ul din domeniul ingineriei și software-ul pentru a optimiza modul în care lucrurile sunt fabricate, manipulate, alimentate și gestionate. Având la bază cei peste 130 de ani de excelență, cei aproximativ 105.000 de angajați ai ABB sunt dedicați în impulsionarea inovațiilor care accelerează transformarea industrială.  www.abb.com

ABB Electrificare este liderul global în tehnologia distribuției și gestionării energiei electrice de la sursă la priză, electrificând lumea într-un mod sigur, inteligent și sustenabil. Pe măsura creșterii cererii mondiale pentru energie electrică, cei peste 50.000 de angajați ai noștri din 100 de țări colaborează cu clienții și partenerii pentru a transforma modul în care oamenii se conectează, trăiesc și lucrează. Dezvoltăm produse, soluții și tehnologii digitale inovatoare care conduc la eficiența energetică și la o societate cu emisii scăzute de carbon în toate sectoarele. Îmbinând scara globală cu expertiza locală, modelăm și sprijinim tendințele globale, oferim excelență clienților și dezvoltăm un viitor durabil pentru societate. go.abb/electrificare

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp