ABB România are un nou Director General

Erhan Savas preia poziția de Director General pentru ABB în România și Republica Moldova

Începând cu data de 15 octombrie 2019, Erhan Savas a fost numit Director General pentru ABB în România, succedându-l pe Tomasz Wolanowski, care a petrecut șase ani în acest rol. Rolul lui Erhan Savas include și poziția de Director Local de Business pentru afacerea de Electrificare cu responsabilitate de supervizare și pentru Republica Moldova.

center

Erhan Savas, cetățean german de origine turcă deține un Master in Management de la Universitatea din Mannheim, Germania. El s-a alăturat echipei ABB în anul 2008 ocupând diverse poziții de mare responsabilitate la ABB în Germania și Turcia, în domeniile dezvoltării afacerilor, managementul vânzărilor și marketing, ultima poziție deținută fiind aceea de Director de vânzări și marketing pentru business-ul Electrificare în cadrul ABB din Turcia.

Grupul ABB este prezent în România de peste 90 de ani. Activitatea ABB în România include proiecte cheie în domeniul transportului și distribuției energiei electrice, soluții de robotizare (cu aplicații pentru sudură, vopsire, paletizare și manipulare, inclusiv mentenanța preventivă și reactivă); lansarea în România a primului robot ABB colaborativ – YuMi; aplicații cu motoare Flame proof / AMD sau cele pentru termocentrale cu motoare AMI; tablouri de joasă tensiune pentru alimentarea cu energie electrică a diferitelor unități de producție din industriile auto, petrochimică și din industria prelucrarii lemnului. În domeniul mobilității electrice, ABB oferă în România o gamă completă de soluții de încărcare a vehiculelor electrice, pornind de la stații de încărcare de 4,6 kW, până la soluții de încărcare rapidă de 350 kW, atât pentru vehicule electrice, cât și pentru încărcare rapidă a autobuzelor electrice. ABB operează în România prin cinci business-uri: Electrificare, Robotică și Automatizări, Acționări Electrice, Automatizare Industrială și Rețele Energetice.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este un lider în domeniul tehnologiei care conduce transformarea digitală a industriilor. Având o istorie de inovație de peste 130 de ani, ABB își desfășoară actvitatea prin patru business-uri globale orientate către client: Electrificare, Automatizare Industrială, Acționări Electrice, Robotică și Automatizări, susținute de platforma digitală ABB Ability ™. Activitatea ABB în domeniul Rețelelor Energetice (Power Grids) va fi cesionată către Hitachi în 2020. ABB operează în peste 100 de țări având aproximativ 147.000 de angajați. www.abb.com 

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp