ABB va sărbători mobilitatea electrică odată cu lansarea Zilei Mondiale a Vehiculelor Electrice

Sărbătorirea mobilității electrice pe data de 9 septembrie 2020, în colaborare cu Green.TV

center

Ziua mondială inaugurală a Vehiculelor Electrice (VE), care va fi lansată de catre ABB și Green.TV, va fi o zi dedicată aprecierii mobilității electrice. Conducătorii actuali și potențiali ai vehiculelor electrice, alături de autoritățile locale din domeniul transportului și de operatorii de flote, vor fi încurajați să recunoască rolul crucial pe care ei îl joacă în realizarea schimbării către un transport rutier durabil și un viitor cu emisii zero pentru toată lumea.

Ziua va deveni o celebrare anuală și va recunoaște, de asemenea, rolul vital pe care trebuie să îl joace infrastructura de încărcare fiabilă și rapidă, consolidarea rețelei și integrarea generării de energie regenerabilă, pentru a permite un ecosistem de transport cu adevărat durabil.

Frank Muehlon, Directorul Afacerii globale ABB pentru soluții de infrastructură în electromobilitate, a declarat: „Acesta este un moment crucial pentru trecerea la un model nou, electrificat și durabil pentru mobilitate. Ca parte a programului ABB “Zero Emisii” al business-ului de Electrificare, suntem în faza în care putem face această tranziție posibilă, iar o zi globală care recunoaște și sărbătorește la nivel mondial importanța soluțiilor de electromobilitate reprezintă un lucru la care compania ABB este încântată să fie partener principal."

ABB, având o expertiză inegalabilă în electrificare și fiind lider global în domeniul soluțiilor de încărcare a vehiculelor electrice, cu peste 14.000 de încărcătoare rapide de current continuu (DC) vandute în peste 80 de țări, ABB este partenerul ideal din industrie pentru Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice. ABB a primit recent premiul Global E-Mobility Leader 2019 pentru rolul său în sprijinirea adoptării soluțiilor durabile de transport la nivel internațional.

Ade Thomas, fondatorul companiei media Green.TV, a adăugat: „Sunt încântat să colaborez cu ABB, pentru a începe o călătorie interesantă către o celebrare globală în calendarul mobilității electrice: Ziua mondială a VE va servi ca zi de sărbătorire a  mobilității electrice, ca instrument esențial în conducerea unui viitor de transport fara emisii de carbon pentru toată lumea. "

Ziua Mondială a VE va colabora cu alți parteneri și lideri din sectorul mobilității electrice pentru a face Ziua Mondială a VE începutul a unei mișcări internaționale de mobilitate.

Printre alți partenerii se numără Mahindra Electric Mobility, care produce vehicule electrice și tehnologii conexe, Liberty Charge, care ajută la furnizarea de infrastructură de energie și conectivitate pentru încărcarea VE pe stradă în zonele rezidențiale ale UK și producătorul tuturor camioanelor electrice, Volta Trucks.

Mahesh Babu, director general și CEO, Mahindra Electric Mobility Limited, o companie cu sediul în India, a declarat: „Suntem mândri că suntem asociați cu Green.TV în lansarea Zilei Mondiale a VE, o zi globală pentru a evidenția importanța mobilității durabile și pentru face din mobilitatea electrică o alegere preferată a clienților de pe tot globul.”

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de vârf în domeniul ingineriei care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor 144.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp