ABB a fost recunoscută drept corporație inovatoare la nivel mondial

ABB a fost recunoscută drept corporație inovatoare la nivel mondial

Topul 100 Global Innovator generat de Clarivate plasează compania ABB pentru a cincea oară în zece ani ca fiind lider mondial de top pentru inovare.

ABB a fost desemnată de către liderul global în analiză Clarivate ca fiind una dintre cele mai inovatoare companii din lume în anul 2021, inclusiv datorită cercetării sale științifice și academice, precum și a inteligenței brevetate și standardelor de conformitate.

Încă din anul 2012, lista Clarivate a identificat companii inovatoare la nivel mondial și a celebrat companii și instituții de cercetare aflate la vârful ecosistemului de inovare. Folosind aceeași metodologie în fiecare an, Clarivate analizează ideile patentate a peste 14.000 de entități pentru nivelurile lor de investiții, impact și calitate.

„Suntem deosebit de mândri că am fost din nou nominalizați ca fiind una dintre cele mai inovatoare 100 de corporații din lume. Inovația a fost parte a ADN-ului nostru încă de la fondarea companiei, acum mai bine de 130 de ani și vom continua să investim în cercetare și dezvoltare pentru a ne menține poziția de lider în tehnologie, pentru stimularea creșterii profitabile pe termen lung și pentru a crea valoare pentru clienții și societatea noastră ”, a declarat Björn Rosengren, CEO.

În anul 2020, ABB a crescut nivelul fondurilor alocate pentru domeniile digital si pentru cel al cercetării și dezvoltării până la 4,8% din veniturile grupului, echivalentul al aproximativ 1,3 miliarde de dolari. Compania are aproximativ 7.000 de cercetători la nivel global, peste 60% dintre aceștia concentrându-se pe dezvoltarea de software și digitalizare.

Compania continuă să lucreze în parteneriat cu peste 100 de universități de top din întreaga lume. Printre acestea se numără cu Carnegie Mellon și Universitatea Stanford din Statele Unite, cu care ABB lucrează, precum și cu Universitatea British Columbia din Canada, Imperial College din Marea Britanie, Indian Institute of Technology, China Tsing Hua University, Royal Institute of Technology din Suedia și ETH Zurich din Elveția.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 105.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp