Creați primul vehicul electric Emoji din lume pentru Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice 2021

Fondatorii Zilei Mondiale a Vehiculelor Electrice (VE) ABB și Green.TV lansează o provocare „EVmoji” participanților din România cu vârsta de 16 ani sau mai mici pentru a crea un vehicul electric Emoji. Design-ul câștigător va fi trimis la Unicode Consortium - care finalizează și produce emojiuri oficiale.

Cu o estimare a unei creșteri însemnate a vânzărilor de vehicule electrice pentru pasageri în următorii câțiva ani, respectiv de la 3,1 milioane în 2020 la 14 milioane în 2025¹, Ziua Mondială a VE îi invită pe tinerii din România să creeze un Vehicul Electric emoji care să evidențieze acest viitor interesant al mobilității durabile.

Deoarece la ora actuală nu există un emoji oficial care să reprezinte VE, ABB și Green.TV lansează provocarea pentru următoarea generație de șoferi de VE să proiecteze ceea ce companiile numesc EVmoji, prima pictogramă emoji EV din lume.

center

Frank Muehlon, Președintele Diviziei de Mobilitate Electrică ABB, comentează: „Ziua mondială a VE a devenit un eveniment important pentru ABB, pe măsură ce continuăm să creștem gradul de conștientizare asupra mobilitatății electrice și a valorii unui viitor cu emisii reduse de carbon. Dar, într-o măsură la fel de mare, vedem acest eveniment ca ajutând la manifestarea pasiunii și creativității viitoarei generații de șoferi.

„Lansarea unei provocări VE emoji în contextul Zilei Mondiale a VE oferă ocazia perfectă de a implica tinerii în emoția și impulsul create în jurul vehiculelor electrice, cu mult înainte de a ajunge să ia decizii de cumpărare. Îi așteptăm pe copiii creativi de pretutindeni în lumea electrizantă a vehiculelor electrice.”

Provocarea EVmoji este deschisă pentru participanții cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani din toate țările. Toate desenele, imaginile sau grafica digitală EVmoji vor trebui postate public până pe 20 august prin intermediul Facebook, Instagram, LinkedIn sau Twitter, conturi personale sau ale părinților, cu hashtagul #EVmoji.

Câștigătorul va fi contactat de către reprezentanții Zilei Mondiale a VE prin Mesaj Direct pe contul de social media prin care s-au înscris în concurs. Designul câștigător va fi anunțat de Ziua Mondială a VE (9 septembrie 2021). Pentru mai multe informații și o listă completă a Termenilor și Condițiilor, vă rugăm să consultați https://www.worldevday.org/emoji-terms-and-conditions.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 105.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com.

Green.TV: Green.TV este compania media de sustenabilitate axată pe campanii, conținut și canale care comunică trecerea la un mod durabil de lucru și de viață. www.green.tv

¹Bloomberg New Energy Finance https://about.bnef.com/electric-vehicle-outlook/

Pentru mai multe informatii:

Dean Prosser                                                      

Head of Communications

Phone: +44 7493700902

Email: Dean.Prosser@green.tv

Pentru mai multe informatii despre ABB va rugam sa contactati:

Monica Oprea

Country Communication Manager

Phone: +0372 158 200

Email: monica.oprea@ro.abb.com

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp