ABB avansează cu prima certificare CharIN CCS pentru portofoliul său de încărcătoare în curent continuu pentru vehicule electrice

Având în vedere creșterea cererii pentru un transport curat, ABB este pe cale să devină prima companie care asigură certificatele CharIN Combined Charging System (CCS) Basic, care îmbunătățesc interoperabilitatea și cresc în mod semnificativ experiența utilizatorilor stațiilor sale de încărcare în current continuu.(CC)

Cu o creștere a vânzărilor totale de vehicule electrice prognozată de la 2,5 milioane în 2020 la 31,1 milioane până în 20301, investițiile în infrastructura de încărcare, implementarea standardelor comune și interoperabilitatea vor reprezenta elemente esențiale pentru satisfacerea acestei cereri în creștere.

Ca urmare, ABB conduce grupul de lucru CharIN pentru a stabili teste CCS independente, în colaborare cu DEKRA, devenind astfel prima companie care primește certificarea de conformitate CCS Basic pentru încărcătoarele sale CC. Acest lucru va garanta interoperabilitatea și operațiuni sigure între încărcătoare și vehicule electrice de orice marcă.

Președintele Diviziei de Mobilitate Electrică ABB, Frank Muehlon, a declarat: „Unul dintre principiile noastre fundamentale este să ne asigurăm că stațiile noastre de încărcare sunt cât mai interoperabile și mai prietenoase în utilizare, astfel încât să putem contribui cu adevărat la adoptarea pe scară mai largă a vehiculelor electrice în întreaga lume. Această certificare este un semnal puternic că facem exact acest lucru; și anume că încărcătoarele noastre arborează steagul pentru standarde comune, astfel încât mai mulți oameni să se alăture unui viitor al vehiculelor electrice. ”

Producătorii de stații de încărcare în curent continuu pot aplica pentru un certificat CharIN CCS Basic, care va fi eliberat după testarea cu succes de către laboratoarele de testare recunoscute CharIN. DEKRA este una dintre primele două companii de testare desemnate oficial de CharIN ca laboratoare de testare recunoscute, după ce și-au demonstrat expertiza în domeniul execuției testelor și analizei rezultatelor.

Soluțiile de încărcare ABB în current continuu care utilizează CCS1 și CCS2 sunt în prezent in curs de certificare de către DEKRA. Certificarea garantează clienților că încărcătoarele ABB sunt pe deplin conforme cu cel mai recent standard CCS și, prin urmare, vor funcționa în siguranță și fiabil cu orice vehicul compatibil, certificat CCS.

CharIN este o asociație globală care are 200 de membri și este dedicată promovării interoperabilității pe baza sistemului combinat de încărcare (CCS) pentru a încărca vehicule electrice de toate tipurile la nivel global. ABB s-a alăturat CharIN în 2015, anul în care asociația CharIN a fost înființată. ABB face parte din comitetul director CharIN și a participat activ atât la dezvoltarea, cât și la implementarea CCS ca standard. ABB conduce grupul de lucru CharIN dedicat testării și certificării interoperabilității CCS.

1: Tendințe pentru vehicule electrice | Deloitte Insights

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 105.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com.

Business-ul Electrificare al ABB este lider global în produse și soluții electrice, operând în peste 100 de țări, cu peste 200 de unități de producție. Cei peste 50.000 de angajați ai noștri sunt dedicați transformării modului în care oamenii trăiesc, se conectează și lucrează oferind soluții de electrificare sigure, inteligente și durabile. Modelăm viitoarele tendințe în electrificare, diferențiindu-ne prin inovație tehnologică și digitală, oferind în același timp o experiență remarcabilă prin excelență operațională pentru clienții noștri din utilități, industrie, clădiri, infrastructură și mobilitate. Pentru mai multe informații vizitați https://go.abb/electrification

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp