Încărcat! Câștigătorul #EVMoji a fost desemnat de Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice

  • Provocarea #EVMoji de a proiecta primul emoji Vehicul Electric (VE) din lume a adus înscrieri de pe tot globul
  • Concursul a pus generația viitoare de proprietari de vehicule electrice pe scaunul șoferului, cu participanți având vârste cuprinse între 6-16 ani
  • Design-ul câștigător urmează să fie trimis la Unicode, consorțiul care guvernează creația oficială de emoji

De Ziua Mondială “World EV Day 2021”, fondatorii ABB și Green.TV solicită Consorțiului Unicode să recunoască necesitatea unui emoji pentru vehicul electric.

Concursul pentru design-ul EVmoji lansat de cele două companii a atras înscrieri din partea copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, din întreaga lume. Astăzi, de Ziua Mondială a VE, designul Lucíei, în vârstă de 11 ani, din Europa Centrală, a fost desemnat câștigător.

Designul câștigător al Lucíei va fi prezentat acum Consorțiului Unicode împreună cu cererea de a fi luat în considerare pentru dezvoltarea unui emoji oficial VE.

Având în vedere că înregistrările globale de vehicule electrice vor crește de la aproximativ 10 milioane astăzi la 145 de milioane în 2030¹, Ziua Mondială a VE și provocarea EVmoji au permis dialogul cu următoarea generație de conducători de vehicule electrice și au pus în lumină necesitatea unui emoji EV care să fie recunoscut la nivel mondial.

Lucía, câștigătoarea provocării EVmoji, a spus: "Mi-ar plăcea ca prima mea mașină să fie una electrică, deoarece știu că sunt prietenoase mediului. Sunt deosebit de încântată că am participat la acest concurs pentru a susține crearea prmului emoji Vehicul Electric! "

Din cadrul juriului care a desemnat câștigătorul pentru design-ul EVmoji au făcut parte Ade Thomas, Fondatorul Green.TV Media, Frank Muehlon, Președintele Diviziei de Mobilitate Electrică a ABB și Simona de Silvestro, conducător pentru Seria IndyCar și ABB Formula E.

„Juriul a selectat aplicația Luciei dintre sute de modele deosebit de creative primite din întreaga lume, punând cu adevărat copiii pe scaunul conducătorului”, a spus Ade Thomas. „Desenul ei a demonstrat fler și creativitate și pune clar în evidență „vehiculul electric”, chiar și la dimensiunea redusă a unui emoji. Împreună cu ABB vom înainta acum design-ul câștigător Consorțiului Unicode pentru a fi luat în considerare.”

Frank Muehlon a adăugat: „Suntem deosebit de încântați de rezultatul provocării de design EVmoji și de Ziua Mondială a VE. Ambele inițiative oferă o oportunitate fantastică pentru oamenii de toate vârstele de a afla mai multe despre vehiculele electrice și de a genera entuziasm și colaborare pe viitor. Judecând după aceste propuneri de design, viitorul este într-adevăr electric.”

Pentru mai multe detalii despre Ziua Mondială a VE, vă rugăm să vizitați: www.worldevday.org

¹ https://www.iea.org/reports/global-ev-outlook-2021/introduction#abstract

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 105.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com.

Green.TV: Green.TV este compania media de sustenabilitate axată pe campanii, conținut și canale care comunică trecerea la un mod durabil de lucru și de viață. www.green.tv

Green.TV Media a creat Ziua Mondială a VE, Summitul VE (1-2 septembrie 2021), Summitul Decarbonizării (9-10 noiembrie 2021) și Summitul Ebike. ElectricDrives - Canalul lor de Facebook este cel mai mare canal pentru mobilitate electrică din afara industriei auto, având peste 250.000 de adepți. https://www.green.tv/

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp