ABB va sprijini proiectele Shell la nivel global pentru încărcarea vehiculelor electrice

  •  ABB E-mobility semnează un nou acord-cadru global  cu Shell pentru furnizarea unui portofoliul complet de soluții de încărcare
  •  Acordul se bazează pe un parteneriat de lungă durată între cele două companii conform căruia ABB E-mobility va sprijini Shell în crearea unei rețele globale de încărcare
  •  Soluțiile de încărcare furnizate de ABB vor include Terra 360, cel mai rapid încărcător pentru automobile electrice “all-in-one” din lume

Colaborarea dintre ABB  E-mobility și Shell atinge un nivel superior oferind încărcare flexibilă și de calitate pentru milioane de șoferi  de vehicule electrice.

În calitate de lider în infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice, ABB E-mobility a semnat un acord-cadru global cu compania Shell pentru furnizarea întregului portofoliul ABB de stații de încărcare în curent continuu (DC) și alternativ (AC)  „end to end”. Gama de soluții pornește de la stația de încărcare de perete AC pentru instalații rezidențiale, de birouri sau în locații de vânzare cu amănuntul până la Terra 360, ideală pentru stații de alimentare cu combustibil, stații de încărcare urbane, parcări comerciale și aplicații pentru flote.

Prin intermediul acestei colaborări, ABB E-mobility și Shell vor aborda două dintre provocările vizate de creșterea adoptării vehiculelor electrice. În primul rând, disponibilitatea infrastructurii de încărcare, Shell vizând operarea a peste 500.000 de puncte de încărcare la nivel global până în 2025 și 2.500.000 până în 2030, fie la locații rezidențiale, comerciale sau puncte de vânzare Shell cu amănuntul. O a doua provocare este reprezentată de viteza de încărcare, unde intervine portofoliul de stații de încărcare ABB, care include încărcătorul Terra 360.

ABB E-mobility a semnat un nou acord global cu Shell pentru furnizarea portofoliului ABB de stații de încărcare în curent alternativ (AC) și în curent continuu (DC).
ABB E-mobility a semnat un nou acord global cu Shell pentru furnizarea portofoliului ABB de stații de încărcare în curent alternativ (AC) și în curent continuu (DC).
center

Frank Muehlon, CEO al ABB E-mobility a declarat: „ Odată cu implicarea noastră comună în Campionatul Mondial de Formula E ABB FIA, atât ABB cât și Shell contribuie cu inovații în scopul promovării progresului în domeniul mobilității electrice. Încă din anul 2019 colaborăm în vederea lansării infrastructurii publice de încărcare, iar acest acord recent va conduce această colaborare către un nivel superior.

„Suntem încântați să sprijinim Shell în realizarea obiectivului său de a crea o rețea globală de încărcare. Având acces la întreaga gamă a portofoliului nostru de încărcare, ne asigurăm că Shell poate selecta cea mai potrivită soluție pentru fiecare tip de utilizare, facilitând încărcarea pentru cât mai mulți utilizatori, indiferent de locația lor.”

ABB este lider mondial în soluții de încărcare pentru vehicule electrice și totodată partenerul de alegere pentru cei mai mari producători de vehicule electrice din lume și operatori de rețele de încărcare pentru vehicule electrice la nivel național, cu vânzări de peste 680.000 de încărcătoare pentru vehicule electrice în peste 85 de piețe; peste 30.000 de încărcătoare rapide DC și 650.000 de încărcătoare AC, inclusiv cele vândute prin Chargedot.

ABB este partenerul de titlu al Campionatului Mondial de Formula E ABB FIA, o serie internațională de curse pentru monoposturi electrice. Tehnologia sa susține evenimentele organizate pe circuitele stradale din orașe de pe tot globul, iar compania va fi furnizorul oficial de încărcare în Sezonul 9.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie de top tehnologică la nivel mondial, care stimulează transformarea societății și a industriei pentru a obține un viitor mai productiv și durabil. Prin conectarea software-ului la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări electrice, ABB depășește limitele tehnologiei pentru a conduce performanța la noi niveluri. Cu o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB își desfășoară activitatea  prin intermediul celor aproximativ 105.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com

Link-uri

Contactați-ne

Descărcări

Distribuie acest articol

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp