Szélturbina konverterek szervize

Az ABB globális és átfogó életciklus szolgáltatással segíti ügyfeleit, hogy szélturbina konvertereik úgy működjenek, mint újonnan.

Az ABB mérnökei nem csak a tervezés és a konverter specifikálásának fázisában működnek együtt a turbinagyártókkal, hanem a konverterek teljes életciklusa alatt nyújtják szolgáltatásaikat.

Telepítés és üzembe helyezés

Az ABB képesített szárazföldi és nyílt tengeri üzembe helyező mérnökei a szélturbina konverterek és a gépészeti üzembe helyezés terén szerzett kiterjedt szaktudással és tapasztalattal teszik gyorssá és zökkenőmentessé a beüzemelést, és fektetik le a megbízhatóság és hatékonyság alapjait.

Műszaki támogatás

Az ABB távoli szolgáltatásokkal kínál gyors hibaelemzést szélturbina konverterei karbantartási programjának részeként. Az ügyfél, igény szerint, a hét minden napján, éjjel-nappal hívható telefonszánon kérhet azonnali segítséget az ABB képesített mérnökeitől, illetve helyszíni támogatást is kaphat.

Tartalék alkatrészek és fogyóanyagok

A megfelelő tartalékalkatrész elérhetőségét a megfelelő helyszíneken, legyen az a turbinagyártó raktára, regionális központi raktár vagy egy szélfarm, jól kell megtervezni, hogy a szélturbina a lehető legtöbb energiát termelhesse. Az ABB közreműködik a  tartalék alkatrész készlet megtervezésében a szélturbina teljes életciklusa során.

Megelőző karbantartás

A turbina konverter kritikus feladatot lát el az energiatermelésben, és annak meghibásodása termelés-, ennek következtében pedig bevételkiesést okozhat. Az ABB konverter-specifikus megelőző karbantartási programjának átvétele és alkalmazása csökkenti a hibák kockázatát, és növeli a konverter élettartamát, lecsökkentve az üzemeltetés általános költségeit. Az ABB által kidolgozott megelőző karbantartó készletek tartalmazzák a konkrét karbantartási feladatok végrehajtásához szükséges valamennyi eredeti ABB  alkatrészt, ezzel is leegyszerűsítve a megelőző karbantartási folyamatát.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents
Select region / language