QCS-tjänster

ABB:s tjänsteerbjudanden hjälper dig att maximera produktiviteten, minimera livscykelkostnaderna och förlänga utrustningens livslängd

Med enastående kunskaper från många årtionden som branschledande automationsleverantör är ABB unikt kvalificerade för att hjälpa dig hantera alla aspekter av de tillgångar du förlitar dig på: styrsystem, drivenheter, analyser och kvalitetskontrollprodukter och -system – i många krävande industritillämpningar. Vår globala expertis när det gäller verksamheter som er ger ett strategiskt övertag och ni kan maximera avkastning och prestanda hos era automationstillgångar.

Vårt engagemang för prestandaoptimering är tydligt i varje aspekt av vår tjänsteportfölj och våra fortsatta investeringar i ny teknik för att stödja och förbättra effektiviteten i den utrustning ni har investerat i.

Genom att planera tillsammans med er personal kan ABB identifiera och leverera kostnadseffektiva sätt att utveckla utrustningen, t.ex. genom utbyte, migration eller underhållsalternativ som effektivt uppfyller er migrationsstrategi.

Genom att utnyttja vår kompletta portfölj med prestandaförbättrande tjänster och vårt globala servicenätverk med över 10 000 servicetekniker kan ni positionera er som branschledande idag, imorgon och en bra bit in i framtiden.

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents
Select region / language