Upoznajte naša četiri globalna poslovna sektora

ABB je tehnološki lider u oblasti elektrifikacije i automatizacije, koji omogućava održiviju budućnost uz efikasno korišćenje resursa. Rešenja kompanije povezuju inženjersko znanje i iskustvo i softvere radi optimizacije načina na koji se stvari proizvode, pokreću, napajaju i njima upravlja. Na temeljima 130 godina duge tradicije, koja se zasniva na modelu izvrsnosti, iza uspeha ABB-a stoji 105 000 talentovanih ljudi posvećeno pokretanju inovacija kojima se ubrzava industrijska transformacija.

Linkovi ka dokumentima - Opšti uslovi prodaje

>>> Opšti uslovi prodaje (10/2023)
(verzija na srpskom jeziku)


>>> General Sales Terms and Conditions (10/23)
(verzija na engleskom jeziku)

Elektroenergetska oprema

Ispisujemo budućnost bezbedne, pametne i održive elektrifikacije


ABB nudi čitav spektar tehnologija širom energetskog lanca vrednosti od transformatorskih stanica do krajnje tačke potrošnje, što omogućava bezbedni i pouzdani tok energije.
Digitalne i umrežene inovacije poboljšavaju pouzdanost i efikasnost srednje i niskonaponskih električnih instalacija, uključujući infrastrukturu za punjenje električnih vozila, solarne invertore, modularne transformatorske stanice, proizvode za automatizaciju, rasklopna postrojenja, sisteme za merenje i detekciju, uređaje za upravljanje, instalacione prekidače i utičnice, ormane, kablovske regale, komunikacione mreže podataka i zaštite napajanja.

Procesna automatizacija

Ispisujemo budućnost sigurnog i pametnog upravljanja


ABB-ov poslovni sektor Procesna automatizacija nudi širok spektar rešenja za procesne i hibridne industrije, uključujući integrisanu automatizaciju, elektrifikaciju i digitalna rešenja za industriju, tehnologije za upravljanje, softver i napredne usluge, kao i merno-regulaciona rešenja i usluge, zatim ponudu turbopunjača i opreme za brodogradnju. Procesna automatizacija je broj 2 na globalnom tržištu. Blisko sarađujući sa klijentima, ABB-ov sektor Procesna automatizacija ispisuje budućnost sigurnog i pametnog upravljanja.

Elektromotorni pogoni

Ispisujemo budućnost pametnih elektromotornih pogona


ABB-ov poslovni sektor Elektromotorni pogoni je najveći globalni isporučilac frekventnih regulatora i motora. Kupcima nudimo kompletan asortiman elektromotora, generatora, frekventnih regulatora i servisnih usluga, proizvode za mehanički prenos snage i integrisana digitalna rešenja pogonskih sistema. Mi nudimo spektar aplikacija za automatizaciju u transportu, infrastrukturi i diskretnoj i procesnoj industriji.

Robotika 

Ispisujemo budućnost fleksibilne proizvodnje i pametnih mašina


Poslovanje ABB-ovog sektora Robotika obezbeđuje rešenja sa dodatnom vrednošću u oblasti robotike, automatizacije mašina i fabrika. Naša integrisana rešenja za automatizaciju, naše iskustvo u primeni u širokom opsegu industrije i naše globalno prisustvo pružaju opipljivu vrednost za kupca. Naš fokus na inovacije uključuje opsežan rad u oblasti veštačke inteligenciji, ekosistema digitalnih partnerstava i širenje naših proizvodnih i istraživačkih mogućnosti kroz našu investiciju od 150 miliona dolara u novu fabriku robota svetske klase u Šangaju.
Select region / language