ABB Motion OneCare Serviceaftale

En serviceaftale skræddersyet til dine behov

Med ABB Motion OneCare serviceaftale giver ABB dig mulighed for at holde dine motorer, generatorer og frekvensomformere pålideligt og effektivt i drift - i hele deres levetid.

Et partnerskab med ABB betyder at vi koordinerer og hjælper dig med at planlægge og udføre vedligeholdelse af dit udstyr, i overensstemmelse med de specifikke behov gennem en enestående kombination af ekspertviden, standardiserede processer og avancerede teknologier.

Dermed kan ABB tilbyde en skræddersyet tilgang til din langsigtede planlægning og gennemførelse af vedligeholdelsesbudgettet.

Har du brug for support?

Fordele med OneCare

Sikret ydeevne med serviceekspertise, der matcher dit udstyrs forudsigelige og uforudsigelige behov, hvilket giver dig ro i sindet

Omkostningseffektiv vedligeholdelsesstrategi med langsigtet planlægning for at maksimere aktivernes ydeevne

Partnerskab for succes inden for en enkelt kontrakt for nem styring af dine aktiver og forretningsbehov.


Vores ekspertise - din fordel

Vil du vide mere?


Kundecases

ABB's Motion Services øgede HVAC-systemets oppetid til 100% og sikrede, at airconditionforsyningen til Downtown Mall, en af Kairos travleste shoppingdestinationer, fungerer kontinuerligt uden afbrydelser. Uden uplanlagt nedetid og systemnedbrud blev Katameya Real Estate, indkøbscentrets operatørs årlige driftsomkostninger reduceret med næsten 30%.

 
 


Select region / language