ABB akkuteollisuudessa

Varmistamme optimaalisen suunnittelun, erinomaisen projektin toteutuksen ja tehokkaat toiminnot.

 

Litiumioniakkujen kysyntä on kasvanut valtavasti maailmanlaajuisesti. Kysynnän ohella myös sen tuotantoon ja akkuarvoketjun hallintaan liittyvät haasteet lisääntyvät. Nämä viisi haastetta ovat yleisimmin raportoituja:

  • Laadun parantaminen ja vaatimukset täyttämättömän materiaalin vähentäminen
  • Tuotantokapasiteetin lisääminen ja OEE:n (Overall Equipment Effectiveness) maksimoiminen
  • Kustannuspaineiden hallitseminen akkujen hintojen laskiessa
  • Siirtyminen käynnistysvaiheesta laajentamiseen
  • Turvallisuuden ja ympäristövastuullisuuden varmistaminen

 

Edistykselliset akkujen valmistajat pyrkivät ratkaisemaan nämä haasteet jo ennen tehtaan rakentamista. ABB auttaa tehtaiden suunnittelussa, varustamisessa ja käynnistämisessä sekä varmistaa turvallisuuden, tehokkuuden ja joustavuuden kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Haluatko aloittaa projektisi oikein?

Lataa esite

Nopeuta markkinoille tuloaikaa valitsemalla ABB kumppaniksesi

ABB:n Plant Optimization Methodology tarjoaa optimaalisen suunnittelun, erinomaisen projektien toteutuksen ja tehokkaat ja integroidut prosessit. Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

 

Kustannussäästöt (Capex)

15-40%

Käynnistyksen ajansäästö

~40%

Aikataulun tiivistäminen

10-30%

 

ABB:n menetelmä yhdistää ainutlaatuisesti sähköistyksen, instrumentoinnin, ohjauksen ja digitaalisen (EICD) teknologian, ABB Ability™ Adaptive Execution -projektintoteutusmallin sekä jatkuvan operatiivisen tuen yhdeksi ratkaisuksi. Näin saadaan ketterä ratkaisu, joka auttaa uusia tehtaita varmistamaan nopean tulon markkinoille sekä vähentämään monimutkaisuutta, riskejä ja kustannuksia.

Tutustu Plant Optimization Methodologyn kolmeen pilariin

Todistetusti toimiva menetelmä greenfield-projekteille

Miksi valita ABB kumppaniksi heti projektin alusta alkaen?

 

ABB:n Plant Optimization Methodology for Battery Manufacturing -menetelmä auttaa vähentämään projektin muutostarpeita, monimutkaisuutta, riskejä ja kustannuksia sekä varmistaa nopean tulon markkinoille. Teemme yhteistyötä koko toimintaympäristön kanssa edistääksemme liiketoiminnan tavoitteita ja saavuttaaksemme tuloksia, jotka eivät olisi muuten mahdollisia.

Loading documents
Select region / language