Rješenja za pametan dom

Dizajnirano da vam život učini jednostavnijim

Zamislite već danas najbolje u domeni udobnosti, sigurnosti, dizajna i energetske učinkovitosti za pametni dom budućnosti. ABB AbilityTM to može s lakoćom unijeti u bilo koju stambenu zgradu. Sve funkcije koje se mogu kontrolirati, poput roleta, osvjetljenja, grijanja, klimatizacije ili interfona, osmišljene su da bi svakodnevicu učinile jednostavnijom i pametnijom. Upravljanje srcem doma može se izvršiti pritiskom na tipku iz daljine ili iz udobnosti vašeg fotelja.

 

Otkrijte naša rješenja za pametan dom

Svaki pametni dom je jedinstven, baš kao što ste i vi. Stoga vam nudimo niz različitih rješenja i sustava po mjeri vaših zahteva. Ova brošura pruža vam pregled mogućnosti da vaš dom učinite pametnijim.

Preuzmite brošuru

Pametan dom - PričeVaše 3D iskustvo pametnog doma

Zamislite već danas najbolje u dosegu udobnosti, sigurnosti, dizajna i energetske efikasnosti za pametni dom budućnosti. Sve funkcije koje se mogu kontrolirati, poput roleta, osvjetljenja, grijanja, klimatizacije ili interfona, osmišljene su da bi svakodnevicu učinile jednostavnijom i pametnijom.

Otkrijte naš portfolio proizvoda posjetom 3D pametnog doma i uživajte u okruženju virtualne stvarnosti. 

» Saznajte višeRješenja za pametan dom - stvorena za vas

Pametnija rješenja za dom mogu pozitivno utjrcati na vaš svakodnevni život i učiniti ga sigurnijim i lakšim. Stoga nudimo rješenja koja savršeno odgovaraju vašem domu i vašim zahtjevima.

» Saznajte višeZašto ABB?

Vjerujemo u sutra u kojem s manje možemo učiniti više. Vjerujemo u održivo upravljanje svijetom. S našom tehnologijom budućnost je tu. Razvijamo proizvode koji su pametniji, sigurniji i pouzdaniji, za svakoga.

Usluge & Alati

  • Contact us

    Submit your inquiry and we will contact you

    Contact us
Select region / language