Lev livet slik du ønsker det

Det store utvalget av løsninger tilbyr det produkter som gjør livet ditt smartere, enklere og tryggere. Enten du flytter til et nytt sted, bygger et nytt hus eller pusser opp

Design

Lysbrytere og stikkontakter

Et stykke design i hjemmet

Utforsk det store utvalget av design, farger, overflater og funksjoner og finn de beste løsningene. La moderne lysbrytere understreke det individuelle designet i boligen.

>> Til våre løsninger

 

Våre systemer

ABB-free@home®

Gjør hjemmeautomasjon enklere enn noensinne

ABB-free@home® er skreddersydd spesielt for kravene til smartere boligbygg, og er meget godt egnet både for nye bygninger og renoveringsprosjekter. Persienner, lys, oppvarming, klimaanlegg eller porttelefonen er enkle å styre og kan tilpasses dine personlige behov. Funksjonene kan utføres både individuelt og i kombinasjon med andre. Dette betyr at du kan bestemme type og antall funksjoner du ønsker smart styring av i framtiden. Du kan også ettermontere ønskede funksjoner på et senere tidspunkt.

>> Til våre smarte løsninger

 

ABB i-bus® KNX

Hjemmet ditt snakker et språk.

Ditt språk.


ABB i-bus® KNX er spesielt egnet som en løsning for nybygg der det kan installeres et system med høy ytelse som er framtidsrettet og utvidbart. Som en global standard er ABB i-bus® KNX spesielt fleksibel. Systemet tilbyr et mangfold av moduler og kan derfor utvides helt uten begrensninger. Alle funksjoner kan også tilpasses på et senere tidspunkt.

>> Til våre smarte løsninger

 

ABB-Welcome

Din smarte dørvakt for et tryggere hjem

Porttelefonsystemet ABB-Welcome er tilgjengelig som en individuell løsning, men kan også kombineres fritt med ABB-free@home® eller ABB i-bus® KNX. De allsidige innendørs- og utendørsløsningene gir mer trygghet og komfort.

>> Til våre smarte løsninger

 

Les mer

  • Kontakt oss

    Send inn din forespørsel og vi vil ta kontakt med deg

    Kontakt oss
Select region / language