Komfortabelt liv

Mer tid til de viktige tingene i livet

Start dagen perfekt med våre Smartere Hjem-løsninger. Smartteknologi dimmer lyset litt, samtidig som den åpner litt på persiennene for å la de første strålene av sollys slippe inn i soverommet. På vei til badet sørger bevegelsesdetektorer at veien til dusjen lyses opp og romtermostaten sikrer at badet er hyggelig og varmt. Utforsk vårt komplette utvalg av Smartere Heme-løsninger for maksimal komfort og avslapning.

abb-smarter-home-comfort-comfort-scences-292x195px_new

Komfortscener

Uansett om du planlegger en hyggelig kveld foran TV-en eller om du får gjester er det bare å trykke på en knapp og det personlige smarte hjemmet er der for å gi deg mest mulig komfort og glede. Med våre smarte hjem-løsninger kan du utforme individuelle scener som passer til dine personlige ønsker.

>> Til våre smarte løsninger

abb-smarter-home-comfort-light-control-hue-292x195px_new

Philips Hue LED-lamper

Perfekt lys.
Ved å integrere Philips hue LED-lamper i hjemme-automasjonssystemet kan du gi rommene en egen lysstemning. Og en ekstra bonus – de beskytter også miljøet og lommeboken din.

>> Til vårt vanlige utvalg

>> Til våre smarte løsninger

abb-smarter-home-comfort-light-control-292x195px_new

Lysstyring

Juster belysningen automatisk etter din stemning eller tiden på dagen. Å lese i sofaen, lage mat, eller hyggelig samvær rundt middagsbordet – det er mange forskjellige scener i hjemmet ditt, og med vår lysstyring for smartere hjem kan du når som helst lage ulike lysscener som passer til anledningen.

>> Til vårt vanlige utvalg

>> Til våre smarte løsninger

abb-smarter-home-comfort-heating-ventilation-292x195px_new

Oppvarming & klimaanlegg

En varmeovn som automatisk vet når det blir for kaldt i stuen – det er virkeligheten med våre enheter for smartere hjem. Med disse kan du enkelt varme opp eller kjøle ned huset ditt. De kan også lære vanene dine og tilpasse huset til deg. Alt kan styres med smarttelefonen eller med våre smarte hjem-paneler.

» Til vårt vanlige utvalg

» Til våre smarte løsninger

abb-smarter-home-comfort-door-comunication-292x195px_new

Porttelefonsystem

Hvem ringer på døren?
Hvis du bruker vårt porttelefonsystem vet du det allerede før du åpner.
Med porttelefonsystem ABB-Welcome har du alltid kontroll over inngangsdøren, uansett hvor du er, direkte fra smarttelefonen.

>> Til våre smarte løsninger

abb-smarter-home-comfort-blinds-292x195px_new

Persiennestyring

Klart lys for god stemning eller riktige lysforhold når du leser en bok eller ser en film.
Dette kan styres automatisk hvis du integrerer våre persiennestyringssystemer inn i din smartere hjem-løsning. Noe som gjøre det enklere for deg å fokusere på å slappe av og ha det hyggelig hjemme.

» Til vårt vanlige utvalg

» Til våre smarte løsninger 

 

abb-smarter-home-comfort-multimedia-292x195px_new

Multimedia

Musikk gjør deg glad.
Våkne til favorittsangen din om morgenen, hør avslappende lyder på badet eller spill bakgrunnsmusikk ved hyggelige samvær rundt middagsbordet.

Våre løsninger for smartere hjem har funksjonene til et informasjons- og underholdningssenter, og gjør det mulig å integrere komponenter fra andre ledende selskaper som Sonos.

Ved å koble Sonos trådløst hjemmelyd-system til ABBs hjemmeautomasjons-system kan du få lyd i flere rom på en svært enkel måte.

Alt kan selvfølgelig styres eksternt ved å trykke på en knapp, fra ipaden eller smarttelefonen, komfortabelt fra lenestolen.

» Til vårt vanlige utvalg

» Til vår smarte løsning

abb-smarter-home-comfort-voice-control-292x195px_new

Stemmestyring

Snakk til huset ditt for å styre lamper, persienner og termostater eller for å spille favorittmusikken din.
Bare si “Alexa, slå på taklyset” og hun vil utføre kommandoen.


» Til våre smarte løsninger

Hvorfor ABB?

Våre intelligente løsninger gir våre kunder mulighet til å styre hjertet i hjemmet enklere enn noensinne. Uansett om det er persienner, lys, varme, ventilasjon eller porttelefon det gjelder, kan sikkerhet og effektivisering endelig bli overvåket og kontrollert, enten via brytere på veggen, stemmekontroll, via en smarttelefon, nettbrett eller en PC.

Les mer

  • Kontakt oss

    Send inn din forespørsel og vi vil ta kontakt med deg

    Kontakt oss
Select region / language