Operatörsbord – Comfortio

En standardlösning med god ergonomi 

Täcker dina grundläggande behov

En hållbar operatörsstation, lämplig för de flesta användningsområden. Operatörsstationen Comfortio finns tillgänglig i ett brett sortiment av storlekar och former. Bordssystemet är utformat för kunna skräddarsys och inhysa specialutrustning.

Tillbehör för varje situation

Med ett brett utbud av tillbehör, erbjuder vi lösningar för att förvara datorer, integrera belysning, arrangangera monitorer, samt förvara annan teknisk utrustning. Med en genomtänkt design hanterar vi inkommande och utgående kablage samt maximerar arbetsytan på operatörsstationen. Resultatet är en platseffektiv och skräddarsydd arbetsstation som enkelt möter era krav på rengöring och underhåll.

Förenklar designarbetet

Alla våra modeller finns tillgängliga som CAD, BIM och SketchUp modeller för att förenkla planeringen av er interiör. Vi kan också erbjuda våra tjänster för att skapa Er nästa kollaborativa miljö.

Kontakta oss för support

Ett enkelt men robust operatörsbord som ger god ergonomi och hållbarhet 

  • Justerbar arbetsplatsbelysning, centrerad över arbetsytan.
  • Monitorhållare för optimal uppställning av monitorer.
  • Dedikerad hårdvaruhylla för att hålla datorer, klienter och annan teknik bort från golvet, samt förenklad kabelhantering.
  • Ljudreducerande bakpaneler som minskar omgivningssorl och PC-ljud.
  • Anpassningsbart stativ för att möjliggöra motoriserad höjdjustering av hela bordet, eller arbetsyta och monitorhållare separat.

Vill du ha produktinformation eller service?

All operatörsbords system

Control room designs that drive efficiency and cut costs

See how the desks are integrated in an optimal control room environment

Control room design
Loading documents
Select region / language