LOG IN 🔒: Partners | ABB

Artikel

Tarkett lyfter produktion med teknik från ABB

Video på engelska

ABB Extended Operator Workplace

På engelska

Cergo Operatörsbord

På engelska

Vad är kontrollrumsdesign ?

Kontrollrumsdesign från skiss till färdig installation

ABB Control Room Solutions utvecklar, säljer och installerar operatörsbord till alla typer av 24/7-miljöer. Allt från kontrollrum i olika industrier till ledningscentraler för tåg och polismyndighet.

Produkterna spänner sig från några av marknadens mest avancerade kontrollrumsbord till enklare lösningar. Eftersom operatörerna är den viktigaste pusselbiten för en bra process oavsett industri ligger fokus alltid på en god ergonomi och arbetsmiljö för operatörerna.

Årligen ritar vi ett hundratal kontrollrum och operatörsarbetsplatser för våra kunder runt om i världen. Oavsett vilket eller vilka styrsystem ni använder kommer vi att kunna hjälpa er – från första skissen till installation. Vi kan till och med skräddarsy produkter efter kunden specifika behov.

Alla produkter är tillverkade och designade i Sverige men används globalt. Förutom många goda referens anläggningar över hela Sverige så finns det demomiljöer i Borås och Västerås.

För mer information så hänvisar vi er till våra globala sidor på engelska nedan eller så ber vi er att kontakta det svenska kontoret direkt.

Kontakta oss på ABB Control Rooms Solutions

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Ergonomi i en digital tid - Nyheter

Se våra lösningar

Branschspecifika exempel på kontrollrumslösningar

Vår referenslista över kontrollrumsdesign som stödjer digital transformation är omfattande.
Från transport och infrastruktur, olja och gas, kraftproduktion, gruv- och tillverkningsprocesskontroll till polis-, brand- och ambulanstjänster.

Bästa praxis för kontrollrumsdesign

Select region / language