Satt 19" Rack hajautettuun Satt-ohjausjärjestelmään

Nykyaikaiseen järjestelmään siirtyminen ja järjestelmätuki, kun käytössä on ABB:n laitetelineeseen asennettava Satt 19" Rack -PLC- ja I/O-järjestelmä hajautettuun Satt-ohjausjärjestelmään.

Ohjelmoitavien logiikkaohjainten (PLC) ja I/O-laitteiden järjestelmä koostuu keskuskehikosta ja yhdestä tai kahdesta 19 tuuman laajennustelineestä, jotka on suunniteltu tuplakokoisille Euro-korteille. Telineisiin asennettavan ohjelmoitavien logiikkaohjainten tuoteperheen jäseniä ovat PBS Systems, SattCon15, SattCon 31, SattCon60 ja SattCon35.

Telineeseen asennettavat PLC- ja I/O-järjestelmät voidaan helposti liittää Series 200 -järjestelmään keskuskehikkoon asennettavalla 200-RANN-sovitinkortilla. Kortti viestii Series200 -keskusyksikön kanssa järjestelmäväylän kautta.

Keskuskehikkoon voidaan liittää kaksi laajennuskehikkoa. Molemmat laajennusosat on varustettu PBAD-väyläkortilla, joka viestii keskuskehikon 200-RANN-kortin kanssa rinnakkaisten väyläkaapelien kautta. Kehikkopohjainen järjestelmä on tarkoitettu teollisuuskäyttöön, ja se täyttää EMC-direktiivin ehdot. 

Laitetelineisiin asennettavan I/O-järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet:

 • Suuren tiheyden I/O-järjestelmä
 • Vaihto virran ollessa kytkettynä
 • Suuri valikoima I/O-kortteja ja lisävarusteita
 • Liitännät Series 200 -logiikkaohjaimiin ja -ohjaimiin
 • Digitaaliset ja analogiset I/O-kortit ovat galvaanisesti erotettuja
 • Suojattujen kaapelien helppo kytkentä
 • Vanhempien Satt-I/O-järjestelmien helppo päivitys uudempaan

Satt 19" Rack -laitteiden elinkaaren vaihe
Satt 19" Rack -laitteet ovat elinkaarensa rajoitetussa vaiheessa tai vanhentuneen tuotteen vaiheessa. ABB suosittelee korvaamaan Satt 19" Rack -keskusyksiköt AC 800M -ohjaimilla ja System 800xA -laitteilla. I/O-kortit voidaan säilyttää. ABB:llä on tarjolla työkaluja sekä ohjelmistojen että laitteistojen vaihdon avuksi.

Tarvitsetko lisätietoa?

Kehitä ohjausjärjestelmääsi

Loading documents
 • Ota yhteyttä

  Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

  Lähetä viesti
Select region / language