SattCon 05 ja SattCon 05 Slimline hajautettuun Satt-ohjausjärjestelmään

Nykyaikaiseen järjestelmään siirtyminen ja järjestelmätuki, kun käytössä on ABB:n 1980-luvulla julkaisema kompakti pienten ja keskisuurten sovellusten ohjelmoitava logiikkaohjain SattCon 05 tai SattCon 05 Slimline hajautettuun Satt-ohjausjärjestelmään.

SattCon 05 ja SattCon 05 Slimline ovat ohjelmoitavien logiikkaohjainten tyyppisiä ohjaimia, joita voidaan käyttää ohjaukseen erillislaitteina tai osana suurempaa sovellusta.

Ohjaimissa on kattava valikoima tehokkaita perustoimintoja, kuten tiedonsiirto, laskenta, sekvenssin ohjaus, näyttökehotteet, ajastimet ja laskurit. Lisätoiminnot, kuten PID-säätöpiirit, saadaan käyttöön valitsemalla oikea suoritinyksikkö.

Tarvittava ohjausjärjestelmä voidaan rakentaa joustavasti valitsemalla sopiva viiden suoritinyksikön ja viiden erilaisen I/O-kortin yhdistelmä.

Järjestelmässä on kokoonsa nähden enemmän I/O-liitäntöjä kuin yhdessäkään kilpailijassaan. 

SattCon 05 -laitteen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Erittäin kompakti
  • Paljon muistia, runsaasti yhdistelymahdollisuuksia
  • Integroitu tiedonsiirto

SattCon 05- ja SattCon 05 Slimline -laitteiden elinkaaren vaihe
SattCon 05 -laite siirtyi vuonna 1992 elinkaarensa klassiseen vaiheeseen, vuonna 2005 rajoitettuun vaiheeseen ja lopulta vuonna 2009 vanhentuneen tuotteen vaiheeseen.
SattCon 05 Slimline siirtyi klassiseen vaiheeseen vuonna 2004 ja rajoitettuun vaiheeseen vuonna 2007.

ABB suosittelee siirtymistä SattCon 05- ja SattCon 05 Slimline -laitteista System 800xA -järjestelmään tai Compact Products Suite -laitteisiin ja hajautettuun S800-I/O-järjestelmään, joka sisältää kaikkien tarvittavien toimintojen tuen.

Tarvitsetko lisätietoa?

Kehitä ohjausjärjestelmääsi

Loading documents
Select region / language