System 800xA -asiakastuki ja palvelut

Kaikki, mitä hajautetun 800xA-ohjausjärjestelmän omistajan tulee tietää, jotta järjestelmään sijoitetulle pääomalle saadaan paras tuotto.

ABB huolehtii System 800xA -asiakkaistaan kehittämällä ratkaisuja, joilla varmistetaan kaikkien asennettujen ABB-laitteiden jatkuva tuottavuus, luotettavuus ja toiminnallisuus. Oikein hoidetun prosessinohjausjärjestelmän suorituskyky voi parantua järjestelmän koko elinkaaren ajan. Sen sijaan, että järjestelmän toiminta heikkenisi ajan myötä, oikealla ylläpidolla ja kehittämisellä sen käyttöikää voidaan pidentää merkittävästi ja suorituskykyä parantaa jatkuvasti.


Toimiiko 800xA-ohjausjärjestelmäsi Windows XP -ympäristössä, jonka tuki on päättynyt?

Windows XP -järjestelmä voi joutua haittaohjelmien kohteeksi hakkerien löytäessä siitä uusia heikkouksia.

Windows XP -järjestelmää vielä tukevien virustorjuntaohjelmistojen kehittäjät eivät pysty varmistamaan sille täyttä suojausta, eivätkä kehitä enää uusia XP-järjestelmien virussuojausratkaisuja. Myös Windows XP -yhteensopivien laitteiden löytäminen voi olla vaikeaa, sillä useimmat valmistajat eivät enää testaa XP-yhteensopivuutta.

ABB suosittelee, että Windows XP -käyttöjärjestelmän käyttäjät uudelleenarvioivat järjestelmänsä elinkaarisuunnitelman ja riskienhallintastrategian. ABB tarjoaa myös ratkaisuja, joilla riskejä voidaan poistaa tai lieventää ja jotka auttavat asiakkaita suojaamaan laitosta ja sen henkilökuntaa paremmin sekä varmistamaan toiminnan turvallisuuden ja tuotannon jatkuvuuden.


Onko järjestelmäsi asetukset määritetty optimaalisesti?

Ohjausjärjestelmät on kehitetty ja suunniteltu kestäviksi, ja ne sietävät hyvin häiriöitä. Vaikka järjestelmän asetukset ja olosuhteet eivät olisi optimaaliset, ne eivät silti aina johda heti häiriöihin. Ajan myötä saattaa kuitenkin esiintyä ongelmia: 

  • Järjestelmän ylikuormitus johtaa hitaaseen reagointiin.
  • Vähittäistä toiminnan heikentymistä ei havaita tai ratkaista ennen vakavia häiriöitä.
  • Järjestelmässä esiintyy satunnaisia ongelmia, joiden diagnosointi on vaikeaa.
  • Laitteiden toimintavarmuus heikkenee hitaasti.
  • Redundanssien ongelmat johtavat yksittäisvikojen mahdollisuuden kasvuun.
  • Järjestelmän tehokkuus heikkenee.
  • Koska ohjelmistojen asennuksissa on puutteitta, jotkin käyttöominaisuudet eivät ole käytettävissä.
  • Tietoturvassa on puutteita, koska Microsoft Update -päivitykset ovat tekemättä.

Kokeile erilaisia ABB:n pitkän asiakastukikokemuksensa perusteella kehittämiä raportteja ja kehittyneitä palveluja, joissa hyödynnetään automatisoitua tietojen keruuta ja raporttien muodostusta.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tarjontamme

Suosituimmat palvelut
Palvelut kategorioittain

Suosittelemme myös:

Referenssit

Loading documents
Select region / language