Hajautettujen ohjausjärjestelmien laajennukset, päivitykset ja modernisointi

Joustava ja edullinen polku uusimman prosessiautomaatio- ja valvomolaitteiston ja -ohjelmistojen käyttöönottoon.

ABB on hajautettujen ohjausjärjestelmien markkinajohtaja, ja sillä on maailman suurin asennettu prosessinohjausjärjestelmien laitekanta. Ymmärrämme siis tuotantolaitteistojesi vaiheittaiseen kehittämiseen ja modernisointiin liittyvät tarpeet. 

Jotta pystyisit jatkuvasti parantamaan tuotantojärjestelmiäsi ja samalla hyödyntämään niihin tehdyt investoinnit täysipainoisesti, ABB on kehittänyt kattavia jatkuvan kehityksen ratkaisuja sekä omia järjestelmiään että muiden toimittajien hajautettuja ohjausjärjestelmiä (DCS) varten. ABB:n kustannustehokkaat ja vähäriskiset kehitysratkaisut soveltuvat erinomaisesti toimijoille, joiden tuotantolaitoksissa käytetään erilaisia, joskus eri valmistajienkin toimittamia järjestelmiä.

Olipa investointi tehty 1, 5, 10 tai 15 vuotta sitten, järjestelmäevoluution asiantuntijamme auttavat tekemään järjestelmillesi kehityssuunnitelman. Aluksi järjestelmät käydään läpi etsien parannusmahdollisuuksia, jotka antavat investoinnille parhaan tuoton. Tarkastelun perusteella laaditaan evoluutiosuunnitelma, joka parantaa laitoksesi tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tarjontamme

Referenssit

We also recommend

Loading documents
Select region / language