Πλήρως συμβατή λύση, που τροποποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να αξιολογήσετε, όταν επενδύετε σε έναν ρυθμιστή μεταβλητής ταχύτητας ή σε κάποιο άλλο προϊόν αυτοματισμού. Τη στιγμή της επιλογής, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε μία πλήρως τεκμηριωμένη απόφαση, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τη βραχυπρόθεσμη επένδυση, όσο και το μακροπρόθεσμο κόστος της ιδιοκτησίας. 

Έχουμε φροντίσει για εσάς. Η ιδέα πίσω από τη νέα συλλογή των πλήρως συμβατών ρυθμιστών είναι απλή: όσο καλύτερα ταιριάζει ένας ρυθμιστής και μία υπηρεσία στις διεργασίες σας, στους χρήστες, την επιχείρησή και τους περιβαλλοντικούς σας στόχους, τόσο συντομότερα αρχίζετε να απολαμβάνετε τα οφέλη και την απόδοση της επένδυσης.

Η δημιουργία του χαρτοφυλακίου των πλήρως συμβατών ρυθμιστών στροφών βασίζεται στην αρχιτεκτονική τους. Οι ρυθμιστές μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα λογισμικού, τα ίδια εργαλεία, το ίδιο περιβάλλον εργασίας, καθώς και τις ίδιες επιλογές. Παρʼ όλα αυτά, υπάρχει ένας ιδανικός ρυθμιστής στροφών για κάθε εφαρμογή, από τη μικρότερη αντλία νερού, έως τον μεγαλύτερο κλίβανο τσιμέντου.

Ήδη, η συλλογή των πλήρως συμβατών προϊόντων προσφέρει μία ευρεία γκάμα ρυθμιστών στροφών και υπηρεσιών. Η συλλογή εξελίσσεται συνεχώς, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία στην κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών, αλλά και απλότητα, για την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων σας. Με τοπική και παγκόσμια παρουσία στο παρόν και στο μέλλον. 


Πλήρης συμβατότητα με τους ανθρώπους

Είτε λειτουργείτε μια ολοκληρωμένη διεργασία, είτε μια απλή εφαρμογή ρυθμιστή στροφών-κινητήρα, είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε άνεση και ασφάλεια με αυτό. Τα χαρακτηριστικά του ρυθμιστή και οι σχετικές υπηρεσίες, σας διευκολύνουν να τον θέσετε σε λειτουργία, να παρακολουθήσετε και να συντηρήσετε τον ρυθμιστή, ενώ οι διεργασίες σας έχουν ακριβώς την αναμενόμενη λειτουργία.

Το περιβάλλον εργασίας των πλήρως συμβατών ρυθμιστών στροφών είναι κοινό, εξασφαλίζοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που απλοποιούν την καθημερινή λειτουργία τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σας διευκολύνουν στις ρυθμίσεις, την ανάλυση των λειτουργιών του ρυθμιστών και τη χρήση βοηθών για άμεση θέση σε λειτουργία. Τα ενσωματωμένα και πιστοποιημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας διατηρούν τη διεργασία μέσα στα προκαθορισμένα όρια ασφαλείας προστατεύοντας τόσο το περιβάλλον εργασίας, όσο και τον ίδιο τον εξοπλισμό.


Πλήρης συμβατότητα με τις διαδικασίες

Η ενσωμάτωση μιας ηλεκτρικής αυτοματοποίησης ή μιας νέας διαδικασίας δεν είναι πάντα εύκολη. Από τη διαστασιολόγηση του ρυθμιστή, τη συνδεσιμότητα, την απόδοση, τον τύπο του κινητήρα, καθώς και τα ενσωματωμένα πιστοποιητικά και προϋποθέσεις, δημιουργείται μια μακρά λίστα. Μια φτωχή επιλογή μπορεί να καταλήξει στη δημιουργία περιττής πολυπλοκότητας, καθώς και χρονικής ζημιάς στην επίλυση κάποιου προβλήματος.
 
Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε. Είτε το θέμα σας είναι η ισχύς ή η τάση του κινητήρα, οι κάρτες επικοινωνίας ή ένα αντιεκρηκτικό πακέτο κινητήρα- ρυθμιστή στροφών, έχουμε τον σωστό ρυθμιστή για εσάς. Τα εργαλεία υπολογιστή που διαθέτουμε, σας βοηθούν να διαστασιολογήσετε τον ρυθμιστή σας και να υπολογίσετε την εξοικονόμηση ενέργειας. Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας ανά τον κόσμο είναι στη διάθεσή σας να σας συμβουλεύσει στην επιλογή του βέλτιστου ρυθμιστή και των υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πλήρης συμβατότητα με τις επιχειρήσεις

Έχετε μια επιχείριση και οι επενδύσεις που κάνετε θα πρέπει να δίνουν προστιθέμενη αξία σε αυτήν. Απαιτείτε αφοσίωση και βαθιά γνώση των αναγκών σας από τους προμηθευτές και τα προϊόντα και υπηρεσίες που σας προσφέρουν, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε σε αυτούς.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεών μας ή με το πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών μας, για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οι άνθρωποί μας στοχεύουν να κάνουν την επιχείρησή σας να λειτουργεί ομαλά. Με πολυετή εμπειρία σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, το χαρτοφυλάκιό μας καλύπτει όλη την γκάμα τεχνολογιών αυτοματοποίησης και ισχύος. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας σας προσφέρει επιλογές βάσει των δικών σας αναγκών, ώστε ακόμα και αν έχετε τοπική ή παγκόσμια παρουσία, να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα.

Πλήρης συμβατότητα με τις περιβαλλοντικές ανάγκες

Η παγκόσμια ζήτηση ενέργειας αυξάνεται συνεχώς, ενώ καθημερινά όλο και περισσότερες αυτοματοποιήσεις ενσωματώνονται στην καθημερινότητά μας. Την ίδια στιγμή πρέπει να κάνουμε συνετές επιλογές για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Οι κινητήρες καταναλώνουν το 28% της παγκόσμιας ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ λιγότερο από το 10% αυτών οδηγούνται από ρυθμιστή στροφών. Οι ρυθμιστές στροφών ρυθμίζουν την ταχύτητα του κινητήρα και μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της ενεργειακής απόδοσης από 30% έως 50% σε πολλές εφαρμογές (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να αγγίξει το 90%). Ασχολούμαστε με την τεχνολογία των ρυθμιστών στροφών εδώ και δεκαετίες και υπολογίζεται ότι με τη χρήση τους έχουμε συνεισφέρει στην εξοικονόμηση 445 TWh ενέργειας μόνο το 2014, ίση με την ετήσια ενεργειακή κατανάλωση 110 εκατομμυρίων σπιτιών.

Το χαρτοφυλάκιο των πλήρως συμβατών ρυθμιστών στροφών με τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, μπορεί με σιγουριά να ανταποκριθεί στην πρόκληση την ενεργειακής απόδοσης. Οι ρυθμιστές έχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που βοηθούν στη ρύθμιση των εφαρμογών για τη βέλτιστη ενεργειακή χρήση. Τα εργαλεία υπολογιστή που διαθέτουμε, μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε την ενεργειακή εξοικονόμηση της εφαρμογής σας, και το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να σας προτείνει τη βέλτιστη λύση που ταιριάζει στους περιβαλλοντικούς και επιχειρηματικούς σας στόχους.
 

Χαρτοφυλάκιο ρυθμιστών στροφών πλήρους συμβατότητας

  • Contact us

    Submit your inquiry and we will contact you

    Contact us
Select region / language