Ρυθμιστές στροφών για συμπιεστές και φυσητήρες

Μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση

Οι συμπιεστές κατέχουν ένα σημαντικό ρόλο σε πολλές διαδικασίες, από την τροφοδοσία πνευματικών εργαλείων μιας γραμμής παραγωγής, έως την ψύξη και την κατάψυξη. Χρησιμοποιώντας τους ρυθμιστές μας, μπορείτε να επωφεληθείτε όχι μόνο από τη μείωση των αναγκών συντήρησης, αλλά και από την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι ρυθμιστές στροφών μεταβλητής συχνότητας με τη λειτουργία άμεσου ελέγχου ροπής (DTC), ανταποκρίνονται γρήγορα σε διαφορές πίεσης εξόδου. Προσφέρουν τον απαιτούμενο έλεγχο ροπής για τη διατήρηση της πίεσης στα επιθυμητά επίπεδα σε όλα τα στάδια, από την εκκίνηση, έως τη συνεχή χρήση.


Οι ρυθμιστές στροφών βελτιστοποιούν την ενεργειακή κατανάλωση και εξοικονομούν ενέργεια, όταν οι κινητήρες σας λειτουργούν με μερικά φορτία. Οι ρυθμιστές στροφών μεταβάλλουν την ταχύτητα του συμπιεστή με στόχο να ανταποκρίνεται στην τρέχουσα ανάγκη. Επίσης αντιδρούν γρήγορα στις απαιτήσεις, ώστε να μη χρειάζεται να διατηρείτε υψηλότερες πιέσεις εξόδου για αντιστάθμιση. Το παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης και υποστήριξης της ΑΒΒ διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των συμπιεστών σας σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε.

Ομαλή εκκίνηση. Έλεγχος υψηλών ροπών. Εξοικονόμηση ενέργειας. Τα πάντα είναι σημαντικά, όταν επιδιώκετε τη βελτίωση της απόδοσης των συμπιεστών σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Αξίζει να δείτε

Τι προσφέρουμε

Loading documents
Select region / language