Bekymmersfritt inomhusklimat och förenklad drift med frekvensomriktare som optimerar ditt HVAC-system.

Ett HVAC-system behöver fungera i alla lägen, sommar som vinter. Inomhusklimatet i verksamhetskritiska delar i en byggnad kräver korrekt kontroll av fläktar och pumpar för att skapa en behaglig, produktiv och säker miljö. 

Den nya frekvensomriktaren för fastighetsautomation, ACH580 sätter en ny standard för branschen både när det gäller enkelhet och pålitlighet. ACH580 har huvudrollen i HVAC-systemet och hjälper till att uppnå betydande energibesparingar plus skapar ett optimalt inomhusklimat i byggnaden. Den kan integreras med alla slags AC-motorer. Den kommunicerar på ett språk som du och ditt system redan förstår. Den överträffar specifikationerna inom verksamhetskritiska miljöer. Den ger produktivitet genom komfort i offentliga fastigheter..

Vill du veta hur? Kontakta oss för att få praktisk och detaljerad information om hur du optimerar ditt HVAC-system. Det kommer definitivt att löna sig!

  
HVAC
HVAC står for Heating, Ventilation and Air Conditioning. I Sverige används begrepp som VVS och fastighetsautomation inom samma bransch.

Läs mer

Select region / language