Voltimums virtuella elteknikmässa

Place and date

Sweden

-

Add to calendar ICal Outlook Google Calendar

Eftersom dom flesta mässor, seminarier och frukostmöten är inställda nu så arrangerar Voltimum en virtuell mässa för folk som jobbar med elteknik.

Efter framgångsrika mässor i Tyskland, Spanien och Storbritannien kör vi nu en mässa i Sverige 16-20 november. Under mässan kan du hälsa på hos dom ledande varumärkena, chatta med experter och se dom senaste produkterna. Dessutom hålls intresanta webbinarier varje dag. Bland utställarna hittar du till exempel ABB, Brady, Carlo Gavazzi, Draka, Hager, Schneider Electric och Signify.

I ABB:s monter kommer du att lära dig en hel del om laddstationer för elbilar och tunga fordon. ABB visar filmer om hur du kan maximera laddningen av dina fordon på ett säkert sätt, samt presenterar de senaste lösningarna för laddning av elfordon för den privata och den offentliga sektorn: från kompakta laddningsstationer och pålitliga DC-ladd stationer för alla standards.

I monterns E-learning del berättar John Engdal om säker elbilsladdning under rubriken ”Upptäck ABB lösningar för säker elbilsladdning till villor, bostadsrättföreningar, arbetsplatser, hotell, shoppingcentra och parkeringshus.”

Contact Information

Website: https://new.abb.com/news/sv/detail/70308/lar-dig-mer-om-saker-elbilsladdning-pa-voltimums-virtuella-massa