Ohjaus

ABB Ability™ EDCS -ohjausjärjestelmä auttaa asiakkaita tunnistamaan toiminnan parannuskohteet. Lisäksi ne voivat toteuttaa tehokkaasti strategiaa, jossa etätoiminnoilla hallitaan tehohuippuja, energiankäyttöä ja kysyntäohjaussovelluksia.

Tehon hallintatoiminnon ansiosta kuormien hallinta on yksinkertaista, tarkkaa ja etäkäyttöistä, sillä siinä yhdistyvät ABB Ability™ EDCS -ohjausjärjestelmä ja Emax 2 -tehonhallinta. Käyttäjät voivat asettaa etäyhteydellä tavoitteena olevan tehontarpeen tunnin, päivän tai viikon tarkkuudella. Kun kysyntää vähennetään toissijaisten kuormien erottamisen / uudelleenkytkennällä, säästöjä syntyy varmasti ja sopimussakot vältetään.

Hälytyskeskus hoitaa laitoksen valvonnan. Käyttäjät voivat muokata hälytysasetuksia sopimaan omiin tarpeisiinsa ja toimenpidesuunnitelmaansa yhdellä toimenpiteellä ja laitteella. Lisäksi he voivat määrätä avainhenkilöt nopeaan toimintaan milloin tahansa: ilmoitukset lähetetään valituille vastaanottajille tekstiviesteinä ja/tai sähköpostitse. ABB Ability™ EDCS-ohjausjärjestelmän ansiosta voit tarkistaa sähköjärjestelmien tilan milloin tahansa, tunnistaa epänormaalit toiminnot ja palauttaa suorituskyvyn ennakoivasti.

Tutustu myös

Select region / language