MNS Digital®

Kojeisto, joka näkee kaiken

ABB:n MNS Digital® mahdollistaa reaaliaikaisen sähköverkon eri toimintojen seurannan, valmistaen sinut neljänteen teolliseen vallankumoukseen - Industry 4.0. Tämä kojeistotyyppi mahdollistaa yhteyden älykkäillä laitteilla, digitalisaatiolla ja pilviteknologialla.

Järjestelmä näkee kaiken, niin näet sinäkin.

 

 

MNS Digital® yhdistää älykkäät laitteet dataliitännällä ja voit seurata älykkäitä komponentteja käyttöliittymän kautta. MNS Digital® :iin asennetut älykkäät komponentit tarjoavat mahdollisuuden tiedon keräämiseen ja tuovat sen saataville.

Yhdistettynä ABB AbilityTM -alustaan MNS Digital® tarjoaa tiedot pilvipalveluun. ABB AbilityTM -ohjelma tarjoaa reaaliaikaisen näkymän laitteiston kunnontarkkailuun, hälytys- ja tapahtumatietoihin sekä sähköverkon tilan raportointiin.

Yhteys ABB AbilityTM -alustaan antaa saataville tietoa, jonka ansiosta huoltotyöt voidaan suunnitella etukäteen ja ehkäistä suunnittelemattomat katkot verkontoiminnassa. Määrittelemällä tarvittavat parametrit ja keräämällä tietoa myös muista kuin sähköisistä arvoista, voidaan ennakoida tulevia tapahtumia.

 

Ajankohtaista

 

Tutustu myös

 

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language

Suositut linkit