Ajastimet ja kellokytkimet

Aina ajan tasalla

Jotkin tehtävät on tehtävä joka päivä. Miksi et delegoisi niitä sen sijaan, että vilkuilisit itse jatkuvasti kelloa? Ajastimilla pystyt hallitsemaan asioita minuutilleen ja voit keskittyä itse tärkeämpiin tehtäviin.

Tuotteet ja ominaisuudet

Helppotoiminen ajastin yhdellä painikkeella

Ajastin parantaa sähköturvallisuutta varmistamalla että sähkölaitteet eivät unohdu käytön jälkeen päälle.

Yksinkertaiseen yksipainikkeiseen ajastimeen määritetään ennen käyttöönottoa haluttu aika-asetus, esim. 30 minuuttia tai 2 tuntia. Tämän jälkeen kyseinen aika aktivoidaan painikkeesta, ja merkkivalo syttyy ilmaisemaan ajastimen toimintaa.

Ajastinta voi käyttää esimerkiksi kodin pienten sähkölaitteiden kuten kahvinkeittimen kanssa, tai vaikkapa jouluvalojen tai auton lohkolämmittimen ajastamiseen.

Ajastin on saatavissa Jussi- ja IMPRESSIVO®-sarjoissa. Se voidaan asentaa joustavasti eri tavoin: uppoasennettuna, pinta-asennuksena, myös kulmakoteloon.

Ajastin-uppoasennus-kulma-asennus

Ohjelmoitava ajastin digitaalisella näytöllä


Ohjelmoitavassa ajastimessa on kaksi vaihtoehtoa ajan asetukseen: Manuaalisesti aika voidaan asettaa mille tahansa pituudelle 1 sekunnin ja 9 tunnin, 59 minuutin ja 59 sekunnin välillä. Vaihtoehtoisesti voidaan valita esiasetetuista kiinteistä ajoista 15, 30 tai 45 minuuttia. Viimeinen käytetty aika tallentuu muistiin, ja se voidaan palauttaa käyttöön aina tarvittaessa. Ajan voi myös tarvittaessa pysäyttää milloin tahansa.

Ajastimessa on kaksoiskansi peittämässä molempia painikkeita. Tällöin asetettua aikaa ei voi muuttaa, mikä voi olla käytännöllistä erityisesti julkisissa tiloissa.

Ajastin on saatavissa sekä Jussi- että IMPRESSIVO®-kalustesarjoissa.

ohjelmoitava-ajastin-jussi-350px

Viikkokello


Viikkokellolla voidaan helposti tehdä ajastuksia viikkotasolla. Yhtä päivää kohti voidaan asettaa neljä kytkentäaikaa. Näin voidaan esimerkiksi auton lämmityksen ajastus tehdä arkipäiville ja viikonlopuille erikseen, ja sisällyttää ajastuksiin työpäivä ja iltaharrastukset. Talvi- ja kesäajan välinen vaihto tapahtuu automaattisesti.
Select region / language